Citata iš: kitazh 2008-08-08 13:42Citata iš: Tomikas 2008-08-08 10:51na tos veliaveles ant masinu tai man nelabai patinka o del medaliu tai Alekna 99% turetu pajamt, tik kurios spalvos dar neaisku ,del krepsininku duok dieve nors i penketuka papult (tik labai nemuskit uz tokius zodzius ).Del kitu prognozuot nedrysciau,nebent irkluotojai dar pasispardytu Kodėl nepatinka? Beje dar Vyšniauskas manau gerai pasirodys kad taip is tavo lupu dievuliui i ausi o del veliaveliu kodel pvz per valstybines sventes nieks su jomis nevazineja??? kaskaip man juokingai atrodo kad krepsinis svarbiau nei vasario 16 ar kitos valstybines sventes
Citata iš: Tomikas 2008-08-08 10:51na tos veliaveles ant masinu tai man nelabai patinka o del medaliu tai Alekna 99% turetu pajamt, tik kurios spalvos dar neaisku ,del krepsininku duok dieve nors i penketuka papult (tik labai nemuskit uz tokius zodzius ).Del kitu prognozuot nedrysciau,nebent irkluotojai dar pasispardytu Kodėl nepatinka? Beje dar Vyšniauskas manau gerai pasirodys
na tos veliaveles ant masinu tai man nelabai patinka o del medaliu tai Alekna 99% turetu pajamt, tik kurios spalvos dar neaisku ,del krepsininku duok dieve nors i penketuka papult (tik labai nemuskit uz tokius zodzius ).Del kitu prognozuot nedrysciau,nebent irkluotojai dar pasispardytu
Laukiam sekanciu antradieni 4 h ryto nepatingesiu atsikelti VALIO
Citata iš: Darcikas 2008-08-10 14:40Laukiam sekanciu antradieni 4 h ryto nepatingesiu atsikelti VALIOMatyt nežiūrėsiu, nebent sūnus prižadins, nes pasiryžęs žiūrėti, prižadins, pažiūrėsiu, nes iš labo ryto komoandiruotė į pnv. Sėkmės mūsų krepšiokininkams ! Tik pergalė....turi būti.
o cia tai geras kroatija laimejo pries ruselius!!!! nu nesitikejau jiems gal jau krepsinis negalvoj ,o karas su gruzija?? na bet nuo to mums manau lengviau nebus
Citata iš: Darcikas 2008-08-08 21:42Citata iš: Speed soul 2008-08-08 20:01Isigijau ir as siandien veliavele. Idomu,ar jas palieka nakciai ant automobilio? pas mus panevezyje maciau nakciai palieka Geriau nerizikuosiu, ypac kai Vilnius toks "lietuviskas" miestas...
Citata iš: Speed soul 2008-08-08 20:01Isigijau ir as siandien veliavele. Idomu,ar jas palieka nakciai ant automobilio? pas mus panevezyje maciau nakciai palieka
Isigijau ir as siandien veliavele. Idomu,ar jas palieka nakciai ant automobilio?