Autorius Tema: Olimpiada 2008-Mes laimėsim! Mintys, nuomonės, ispūdžiai.  (Skaityta 181650 kartus)

Neprisijungęs Boleslovas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 166
  • Nėra Alfa Romeo - nėra ir vairavimo malonumo.
    • Žiūrėti profilį
Ats: Olimpiada 2008-Mes laimėsim! Mintys, nuomonės, ispūdžiai.
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2008-08-07 22:33 »
Nuo pat Švyturio akcijos pradžios su 2 vėliavėlėmis pasipuošęs važinėju  :P Jau ir draugus kamšteliais aprūpinu, nes kažkaip sėkminga man ši loterija  ;)
Tikiuosi, kad ir Lietuviams olimpiadoje seksis taip ir dar geriau!
Buvo:
AR 155 - 1.8 TS, 95m, BCD366
AR 156 - 2.4 JTD, 99m, BBZ480

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2008-08-07 22:41 »
Nuo pat Švyturio akcijos pradžios su 2 vėliavėlėmis pasipuošęs važinėju  :P Jau ir draugus kamšteliais aprūpinu, nes kažkaip sėkminga man ši loterija  ;)
Būtų žiauriau puiku, jei sektųsi taip kaip su kamšteliais, čia jau taip sumanyta kad sektųsi. O kiek radai kitokių laimėjimų po kamšteliu ? Aš kitų niekaip, nors perdaug ir nesistengiu tuo kart. Pastebėjau sekasi tik tuomet kaip perki apkabą iš 4 šovinių.
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs quadrifoglio

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 874
  • HOJ 619
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2008-08-07 22:43 »
Sveiki, olimpiada jau ant nosies.  :P
Bet patarkit, nežinau kur nusipirkti automobilinę lietuvos vėliavėlę, o ta kur "mes laimėsim" žinau kur ir kaip.
Sergu už savus olimpiečius: kaip seksis Aleknai, Krepšinio rinktinei, kiek laimėsim medalių ?_ pasisuko mintis - penki aukso ! Geri norai, o kaip bus matysim. :star:
 :D :D :D

Normalia veliavele gali nusipirkti parduotuvese Verslo dovanos, ten jos su stipriu kotu ir kaivaziuoji jos nelinksta ir neatrodo kaip su saliku vaziuotai. ju kaina ar tai 15 ar tai 20 lt. Ziurejau as irgi ta maximines veleveles tai juokingos pasirode ir kaina taip pat. Nusprendziau tam daiktui netaupyti ir nusipirkau normalia. Koks privalumas jos kad toje vietoje kur veliava maunasi ant koto, ten isiutas biski tvirtesnis audeklas kuris neleidziaveliavaisusitrauti ir susmukti.
Siulyciau pirkti tokia.
Alfa Romeo Giulietta '10 1,4 Turbo, 125kW

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2008-08-07 22:46 »
kiek ziurejau  tai ten  beods  panasios tos veleveles
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs Yara

« Atsakymas #14 Įrašytas: 2008-08-07 22:46 »
Būtų žiauriau puiku, jei sektųsi taip kaip su kamšteliais, čia jau taip sumanyta kad sektųsi. O kiek radai kitokių laimėjimų po kamšteliu ? Aš kitų niekaip, nors perdaug ir nesistengiu tuo kart. Pastebėjau sekasi tik tuomet kaip perki apkabą iš 4 šovinių.
as sededamas prie kasio ir gerdamas alu, ziurejau i kamshtelius ir ....."vkuril" kur laimingi, bet ne visada, gal 70% duociau ir ju labai mazai, turiu apiranke,ranksluosti,velevele, pabandem paieshkot tokiu kamshteliu ir, volia buvo velevele  :alaus:
p.s. su "EXTRA NEPAMATYSI"  :smilie:
buvo: VW Jetta 1.8
         AR 156 2.0
yra:   AR 156 1.8

Fuck Google, Ask Me !

• Klubo narys
  • Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2008-08-07 22:49 »
:..........
p.s. su "EXTRA NEPAMATYSI"  :smilie:
[/quote]
Turėsiu  info omeny.

Neprisijungęs quadrifoglio

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 874
  • HOJ 619
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2008-08-07 22:56 »

Tu veliaveliu maximoje neparduoda, jukotas storesnis ir veliava su kietesniu audeklu. Savaja pirkau Verslo dovanose akropolyje ir tai ne is pirmo karto nes ispirkdavo, pereitais metais pirkau ir tada priespaskutine paemiau.
Alfa Romeo Giulietta '10 1,4 Turbo, 125kW

• Klubo narys
  • Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2008-08-07 23:02 »

Tu veliaveliu maximoje neparduoda, jukotas storesnis ir veliava su kietesniu audeklu. Savaja pirkau Verslo dovanose akropolyje ir tai ne is pirmo karto nes ispirkdavo, pereitais metais pirkau ir tada priespaskutine paemiau.
Jaučiu teks ma rytoj spec. reidą daryti per keletą vietų (pavėluotas startas) kad tą vėliavėlę nusipirkti: planuoju vieną su Mes laimėsim, o kita grynai be užrašų. Po galais ir kieme kotą valstybinei vėliavai įsitaisysiu, kiek čia galima tempti gumą, juk aš esu Lietuvos pilietis...ir reik tuo didžiuotis !

Balkis

• Svečias
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2008-08-07 23:04 »

Jaučiu teks ma rytoj spec. reidą daryti per keletą vietų (pavėluotas startas) kad tą vėliavėlę nusipirkti: planuoju vieną su Mes laimėsim, o kita grynai be užrašų. Po galais ir kieme kotą valstybinei vėliavai įsitaisysiu, kiek čia galima tempti gumą, juk aš esu Lietuvos pilietis...ir reik tuo didžiuotis !

o ta su MES LAIMESIM irgi galima nusipirkt? :) man atrodo ja galima tik isigyti, nes si suki svyturys uzsiregistrawo ne per seniausiai ;)

• Klubo narys
  • Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2008-08-07 23:14 »

o ta su MES LAIMESIM irgi galima nusipirkt? :) man atrodo ja galima tik isigyti, nes si suki svyturys uzsiregistrawo ne per seniausiai ;)
Tikrai taip, tik su Švyturys pagalba. Mėgaukis saikingai !