Autorius Tema: SOS!!! !Pradejo kaisti variklis..  (Skaityta 29734 kartus)

Darcikas

• Svečias
Ats: SOS!!! !Pradejo kaisti variklis..
« Atsakymas #40 Įrašytas: 2008-08-09 12:50 »
kas ten zino kaip yra..zodziu pasikeiciau davikli, is pradziu sukesi ventiliatorius, o dabar vel nebesisuka kaip uzkaista... kazkas elektroje pas mane....  :'(

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #41 Įrašytas: 2008-08-09 15:23 »
kas ten zino kaip yra..zodziu pasikeiciau davikli, is pradziu sukesi ventiliatorius, o dabar vel nebesisuka kaip uzkaista... kazkas elektroje pas mane....  :'(

Tiesiogiai pajung itampa i ventiliatoriu, gal jis pats jau dvesta, paziurek ar suksis, ar suksis ir nustos po kiek laiko ;)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #42 Įrašytas: 2008-08-09 19:39 »

Tiesiogiai pajung itampa i ventiliatoriu, gal jis pats jau dvesta, paziurek ar suksis, ar suksis ir nustos po kiek laiko ;)

gal reikes paprasyti, kad taip padarytu... nzn bet kazkiap per greit man uzkyla ta temperatura.. seniau taip nebudavo.. velnias zino, kur siais laikais gerus meistrus rasti...

Neprisijungęs Q4

• Veteranas
  • Įrašai: 1490
  • Dabar Subaru
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43 Įrašytas: 2008-08-11 20:51 »
ar taip turi buti? as kaip spaudineju slanga storaja is termostato i radiatoriu, man klapsi kazkas paciame termostate,vis kaip paspaudziu.... ar ir taip turi buti? ar man cia gali buti priezastis viso to kaitimo variklio...
isimk visai termostata ir pavazinek be jo ;)
2017m. Subaru forester 2.5 127kw mano
2014m. Subaru XV 2.0 hybrid 119kw žmonos
2011m. Yamaha Grizly-450 laisvalaikiui

Perku įvairų MIŠKĄ, tel-868236606

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #44 Įrašytas: 2008-08-11 21:12 »
ar taip turi buti? as kaip spaudineju slanga storaja is termostato i radiatoriu, man klapsi kazkas paciame termostate,vis kaip paspaudziu.... ar ir taip turi buti? ar man cia gali buti priezastis viso to kaitimo variklio...

ir kaip man ji isimti, juk jis didziulis ir jungiasi gal 6 slangos i ji.... :D

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45 Įrašytas: 2008-08-12 04:36 »

ir kaip man ji isimti, juk jis didziulis ir jungiasi gal 6 slangos i ji.... :D

vidu issiimk jo, siaip buna pirkti termostatu be vidaus  :smilie:

Neprisijungęs kleoba

« Atsakymas #46 Įrašytas: 2008-08-13 22:51 »
Pas mane AR 156, bet irgi 2.0 TS, tai gal gali būt panašios bėdos. Važiuodamas į pajūrį prieš kelias savaites pastebėjau, kad kaista variklis, ir kuo greičiau važiuoji - tuo labiau kaista. Savotiškas greičio ribotuvas - 130 km/h, o temperatūra ~110°C, prie 140 km/h , jau ir link 120 °C. Žinoma, nelabai protinga su taip užkaitusiu varikliu važiuot, bet 90 km/h nuo Palangos iki Vilniaus juk nesivilksi...  :) Paskui ir mieste pradėjo kaist, ypač aukštesnėm apsukom pavažinėjus. Žodžiu, pirma versija buvo, kaip kažkas jau minėjo, kad ant aukštų apsukų prasisuka suskilus plastmasinė vandens pompos sparnuotė ir nebeužtikrina aušinimo skysčio cirkuliacijos. Servise pakeitė į dėvėtą su metaline sparnuote. Toliau kaista. 400 Lt kaip į balą. Paskui atidžiai apžiūrėjau ir apčiupinėjau radiatorių - pažiro aptrūniję lapeliai, o kai kur ir ištisos tų lapelių eilės išbyrėjo. Šiandien pakeitė ir radiatorių į naują, o dar pakeitė ir aptrūnijusią ventiliatoriaus varžą (kur ant ventiliatoriaus korpuso yra - nežinau ar 155 ją turi). Pirmas įspūdis, kad padėjo, bet rimtai išbandyt dar nebuvo progos.

Beje, štai taip atrodė "liūdniausia" radiatoriaus vieta...  (priekyje - kondicionieriaus radiatorius)
« Paskutinį kartą keitė: 2008-08-13 22:53 sukūrė kleoba »
AR Giulia Veloce 2.0T Alfa Rosso 2018
AR 156 2.0 TS Nero fuoco 2002
AR 147 1.9 JTD 16V Nero fuoco 2003
AR 33 1.6 Boxer 1994
AR Sprint 1.5 QV 1985

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #47 Įrašytas: 2008-08-14 02:03 »
na pas mane ziurejau radiatorius visas sveikas, kazkur sone yra pazaliave biskuti, bet niekas nebyra...

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #48 Įrašytas: 2008-08-20 17:45 »
gal kas turit minciu nuo kokios masinos modelio dar tinka radiatoriaus daviklis? ta prasme kad atitiktu diametra ir smulku sriegi, o kontaktai ne taip svarbu..gal yra kas isidejas kitoki ne originalu?

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49 Įrašytas: 2008-08-20 22:09 »
nuvaziuok i autodaliu parduotuve ir nusipirksi, ten paprastas bochinis daviklis stovi,pagal kataloga ir parinks
AR159 2.0 jtdm Ti