Autorius Tema: SOS!!! !Pradejo kaisti variklis..  (Skaityta 28541 kartus)

Darcikas

• Svečias
Ats: SOS!!! !Pradejo kaisti variklis..
« Atsakymas #60 Įrašytas: 2008-08-24 11:21 »
dek universalu i slanga uz 25lt ir problemu nebus ;D

tai del to sutinku.. bet tai jeigu mano  uzsikirtineja anas termostatas tai blogai veiks ir tas universalus.. jis issiardo lengvai? reikai viska islupti ir tada deti universalu ar kaip? konkreciai isdestykit :)

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #61 Įrašytas: 2008-08-24 15:45 »
dek universalu i slanga uz 25lt ir problemu nebus ;D

tai del to sutinku.. bet tai jeigu mano  uzsikirtineja anas termostatas tai blogai veiks ir tas universalus.. jis issiardo lengvai? reikai viska islupti ir tada deti universalu ar kaip? konkreciai isdestykit :)

Jei pas tave kaista, tai termostatas stringa ties mazuoju ratu, tad universalus cia nepades, reik seno termostato vidurius lupti, tada gali deti ta universalu ;)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #62 Įrašytas: 2008-08-25 13:19 »
tai kas patars kaip termostatui ismusti vidurius alfai 2.0 TS? :)

matandra

• Svečias
« Atsakymas #63 Įrašytas: 2008-08-25 13:35 »
nusiimi termostata tada islupi viska is vidau, na ne viska spiruokle su sklende :) as savo buvau nuemes, tai kiek pamenu, laba daug vargo nebuvo :)

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #64 Įrašytas: 2008-08-25 13:38 »
nusiimi termostata tada islupi viska is vidau, na ne viska spiruokle su sklende :) as savo buvau nuemes, tai kiek pamenu, laba daug vargo nebuvo :)

reikes atlikti ta operacija manau pas tave  :) tik viedro reik normalaus :D o tai apsipilsi vel :D

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65 Įrašytas: 2008-08-25 15:42 »
Tai pradziai visai isimk termostata. Jei nustos kaisti, keiti kita. Jei ne, kam zaist?
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #66 Įrašytas: 2008-08-25 17:39 »
Tai pradziai visai isimk termostata. Jei nustos kaisti, keiti kita. Jei ne, kam zaist?

kaip as tau ji isimsiu , ir tada uzsandarinsiu visa sistema... noriu islupti seno vidurius ir preis ji pasiskatyti universalu termostata.. daug kas sako kad pigu ir pasiteisina...

matandra

• Svečias
« Atsakymas #67 Įrašytas: 2008-08-25 18:49 »
tau gi zmogus aiskina, kad nedet jokio termostato, isimt is seno vidurius ir paziuret ar be jo nekaista :)
ir isviso prie ko termostatas ir ventiliatorius :)  termostate ner gi jokios elektros, ten gryna mechanika, jei gedimas elektrinis, nepades, kad gera termostata ismesi :)
o anakart as neapsipyliau, tik duoben priliejau ir tai kokia stikline maximum :) kita kart leisim lauk ta antifriza, kieme slanga mausim, taip, kad pirkt 5 ltr iskart :D

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #68 Įrašytas: 2008-08-25 23:57 »
tau gi zmogus aiskina, kad nedet jokio termostato, isimt is seno vidurius ir paziuret ar be jo nekaista :)
ir isviso prie ko termostatas ir ventiliatorius :)  termostate ner gi jokios elektros, ten gryna mechanika, jei gedimas elektrinis, nepades, kad gera termostata ismesi :)
o anakart as neapsipyliau, tik duoben priliejau ir tai kokia stikline maximum :) kita kart leisim lauk ta antifriza, kieme slanga mausim, taip, kad pirkt 5 ltr iskart :D

nu tai negali buti kad didziajam rate yra saltesnis antifrizas, kad uzsikerta sklende... ir daviklis nesuveikia,gal ir taip gali buti :) nu lupsim pas tave ta termostata lauk.. kitaip nieko nebus, jis pas mane nieko gero nesziema neuzkyla temperatura net iki 70 :) atsibodo zaisti su ta alfa vis neprisiruosiu :(

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #69 Įrašytas: 2008-08-31 01:49 »
viskas paaiskejo...pasirodo buvo termostate voztuvelio vienas galiukas nuluzes...todel man uzstrigdavo tas visas voztuvelis....ir neleisdavo teketi antifrizui.... dabar beliko paziureti ar sukasi ventiliatorius.... o variklis nebekaista... patikrinti paprastai galima.... paspaudineji slanga....ir jeigu termostate girdisi klapsejimas.... vadinasi  ten kazkas nutruke....na priezastis paprasta... nulupau visas slangas sutvarkiau ir sumoviau ;) viskas ciki ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2008-08-31 10:29 sukūrė Darcikas »