Autorius Tema: SOS!!! !Pradejo kaisti variklis..  (Skaityta 28523 kartus)

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
Ats: SOS!!! !Pradejo kaisti variklis..
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2008-08-01 10:22 »
Darcikai, kai prie tawes ta nakti buvau centre prilekes tai ten tu ausinai ar dar nieko nebuvo nutike? Maciau po to nulekiai nemuno gatve link poliklinikos, tu geriau prilek prie manes arba as galiu iki tawes atlekti pazeti kur ten tau kas darosi, gali buti pratrukus galvos tarpine arba ventiliatoriaus daviklis

na tada dar buvau sveikas, bet paskui bevazinejant prasidejo nesamones:)na negaliu labai niekru vazinet ypac mieste, nzn ne pas kokius meistrus nulekti..galim susitikti prie babilono ar dar kur... visada galiu iki pirmadienio  ::)

Pasuk man 860581649, prileksiu kur nors, galiu ir prie tawo namu, siaip pazeti galima tik uzsildziu varikli, pazesiu ar tarpine po galva neleidzia, termostata ir ventiliatoriu, o siaip meistra aplink panevezi zinai puikiai  ;)

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2008-08-01 11:00 »
del radiatoriaus tai dazniausiai buna  kaltas kontaktas    jis randasi radiatoriaus apacioi  desniame kampe,  ten tokia jungtis yra ja istrauk ir pravalyk, turetu iskart padet,  yra buve ir man taip ir dar keliems cia besilankantiems,   ten purvo gerai pagauna ir dregmes tai oksiduojasi  tie kontakciukai
AR159 2.0 jtdm Ti

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2008-08-01 13:09 »
del radiatoriaus tai dazniausiai buna  kaltas kontaktas    jis randasi radiatoriaus apacioi  desniame kampe,  ten tokia jungtis yra ja istrauk ir pravalyk, turetu iskart padet,  yra buve ir man taip ir dar keliems cia besilankantiems,   ten purvo gerai pagauna ir dregmes tai oksiduojasi  tie kontakciukai

na meginsiu, kolkas su vanagiux manom , kad ventiliatoriaus daviklis radiatoriuje, gali buti kaltas.. reikes meginti pasikeisti ir ziureti tada kas daros :)

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2008-08-01 17:52 »

na meginsiu, kolkas su vanagiux manom , kad ventiliatoriaus daviklis radiatoriuje, gali buti kaltas.. reikes meginti pasikeisti ir ziureti tada kas daros :)

Pabandyk pirma to daviklio laidus pravalyti gerai

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2008-08-01 23:29 »

Pabandyk pirma to daviklio laidus pravalyti gerai

viskas pravalyta patikrinta, bet neiaksu kuris daviklis neveikia, reikai manualu shemos kiap pajungtaas ventiliatorius ir kokie davikliai reaguoja... gal kaas turit?

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2008-08-02 15:05 »
i serveri ieik manau rasi, siaip pas mane kazkur buvo, bet reikia ieskoti

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2008-08-02 18:26 »
i serveri ieik manau rasi, siaip pas mane kazkur buvo, bet reikia ieskoti

serveryje tos skanuotos schemos labai prastos ir kiek zinau ten 93 metu, tai  kazkas biskuti skiriasi..nu bet kolkas isijungiu "uztrumpintamas" rele, nes vaziuoti tai reikia :)

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2008-08-03 11:21 »
Kuo toliau tuo idomiau.... Dabar pasidariau kad reikalui esat isijungiu ventiliatoriu... bet vaziavau su ventiliatoriumi...o temepratura net sakyciau  letai bet vistiek kilo... nesuprantu, mistika :) manau reik diagnostika pasidaryti...

Neprisijungęs cuore sportivo

• Klubo narys
  • Lankytojas
  • Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2008-08-03 11:56 »
Kuo toliau tuo idomiau.... Dabar pasidariau kad reikalui esat isijungiu ventiliatoriu... bet vaziavau su ventiliatoriumi...o temepratura net sakyciau  letai bet vistiek kilo... nesuprantu, mistika :) manau reik diagnostika pasidaryti...
Manau, kad prasideda "linksmesni" nuotykiai  ;)
Buvo:alfa 155 V6 rosso 
alfa 75 V6 america
alfa 156 ts
Dabar: alfa 156 SW 2,4 20v
alfa GTV V6 24v

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2008-08-03 12:05 »
Manau, kad prasideda "linksmesni" nuotykiai  ;)

ir kas ieina i tuos linksmesnius nuotykius?:) na kazkaip rodos, kad tarpine sveika... bent taip manom :)nes antifriza lauk nevaro :)
« Paskutinį kartą keitė: 2008-08-03 12:40 sukūrė Darcikas »