Autorius Tema: Vairuotojo sveikatos pažyma  (Skaityta 32607 kartus)

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
Ats: Vairuotojo sveikatos pažyma
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2008-07-07 19:51 »
  Teises senas jau kiek be atideliočiau, reikia keistis, teks vėl į med. įstaigą kreiptis dėl sveikatos pažymos. Bet pasirodo labai nemėgstu aš tų gydytojų, ypač akių, regėjimas puikus, bet yra toks smulkus kai kurių atspavių atskyrimo defektas. Tuomet ir klausimas tiems kas neseniai šią procedūrą praėjo.  Kaip tie akių gydytojai tikrina: čia ne naujiena man, žinoma, bet, ar reikia ten visokias spalvas atskirti, stikliukus rodo ar knygą, ir aplamai ...?  :begam:

man panasi situacija, noriu pasikeist i naujo pavyzdzio teises tai teks irgi apsilankyt  :D
o del spalvu tai kazkada kai tikrino tai man dave tokius lapus kur tarp vienos spalvos rutuliuku is kitos spalvos rutuliuku skaiciai sudelioti :D
bet tas buvo pries 8metus  ;D
O kaip dabar? Rodo tą knygą ar jau nebe? ....Man tai jos visai nereikia.
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs breal

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 103
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2008-07-07 19:59 »
dabar nezinau ;D
AR 155 1.8 TS

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2008-07-07 21:12 »
  Teises senas jau kiek be atideliočiau, reikia keistis, teks vėl į med. įstaigą kreiptis dėl sveikatos pažymos. Bet pasirodo labai nemėgstu aš tų gydytojų, ypač akių, regėjimas puikus, bet yra toks smulkus kai kurių atspavių atskyrimo defektas. Tuomet ir klausimas tiems kas neseniai šią procedūrą praėjo.  Kaip tie akių gydytojai tikrina: čia ne naujiena man, žinoma, bet, ar reikia ten visokias spalvas atskirti, stikliukus rodo ar knygą, ir aplamai ...?  :begam:

man panasi situacija, noriu pasikeist i naujo pavyzdzio teises tai teks irgi apsilankyt  :D
o del spalvu tai kazkada kai tikrino tai man dave tokius lapus kur tarp vienos spalvos rutuliuku is kitos spalvos rutuliuku skaiciai sudelioti :D
bet tas buvo pries 8metus  ;D
O kaip dabar? Rodo tą knygą ar jau nebe? ....Man tai jos visai nereikia.

Pries du metus,kai teko atlikti sia procedura,tai dave staciakampio formos kokiu 10-ies spalvu palete... Pora pasakiau ir viskas tuo baigesi... ;) 8)

P.S. Pazyma isduota 2006 05 menesi ir galioja 5 metus... ;)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2008-07-07 21:28 »

Jau geriau nerizikuok, ir ieskok kaip apeiti akiu gydytoja. Na, negrazu sakyti, bet yra tokie dalykai kaip kysiai,  pazistamu pazystami ir tt. Man ir panasiai buvo, norejo atimt visas turimas kategorijas, palikt tik b. Tai va...
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Neprisijungęs techno

« Atsakymas #14 Įrašytas: 2008-07-07 22:12 »
Kciortu eik pas kokia pazistama gydytoja ir susiveik ta pazyma. gali belekur kokiam rajone, ten gi ne pagal gyvenama vieta ja isduoda :)
AR 166 3.0 V6 162 kW ROSSO

AR 147 1.9 JTDm 88 kW NERO

Neprisijungęs SPAIKIS

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1185
  • dovete essere maniac pilotare questo automobile...
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2008-07-08 08:48 »
ejau pries kokia 1.5 men. tai siunte pas akiu, ir dave tuos spalvotus piesinukus komentuot... ir pas psichucius nusiunte buvo  ;D
cia darbdavys uzsimane, kad visi kas vairuoja valdiska transporta atnestu is mediku pazymejimus ,ale kad nebutu problemu su draudikais, jei kas ko (kazkas patare tai padaryt, galimas dalykas is karcios patirties :) )
buvo: AR155 1.7TS, AR145QV, AR146 1.6TS
esama: pilkas dyzelis

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2008-07-08 20:23 »
Kciortu eik pas kokia pazistama gydytoja ir susiveik ta pazyma. gali belekur kokiam rajone, ten gi ne pagal gyvenama vieta ja isduoda :)
Taip viskas buvo ir daroma, tik po tiekos laiko, sakau, kad gal kas pasikeitė. Bet matosi kad nalabai, teks paremt med.įstaigą finansiškai.
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2008-07-08 20:49 »
Taip viskas buvo ir daroma, tik po tiekos laiko, sakau, kad gal kas pasikeitė. Bet matosi kad nalabai, teks paremt med.įstaigą finansiškai.

Negi sava eiga nepraeinate? As tai sakyciau reiktu pirma pasigydyti, jei jau kazkas negerai... sveikata svarbiau nei ta pazyma :)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs quadrifoglio

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 874
  • HOJ 619
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2008-07-08 21:36 »

Negi sava eiga nepraeinate? As tai sakyciau reiktu pirma pasigydyti, jei jau kazkas negerai... sveikata svarbiau nei ta pazyma :)
Pagarba, auksiniai zodziai, ne jau taip sunku praiti med komisija savo eiga? Gal avaringumas del to ir toks didelis kad sveikatos pazymas uz babkes darotes?
Alfa Romeo Giulietta '10 1,4 Turbo, 125kW

Neprisijungęs Kerosin

• Patyręs
  • Įrašai: 663
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2008-07-08 21:58 »
užtai ir nežino ar saugiai vairuoja...
Buvo:AR 33 1.7 biturbo,AR 33 1.4,AR 164 2.5td,AR 166 2.0v6 turbo,AR 164 2.5td,AR 164 V6 24v