pafleiminsiu ir as.
vanagiux, skiriu tau, no offense.
As persu teisinga, patikrinta, isbandyta, nuomone, man labai kraupu ziureti kai zmones meto pinigus i bala ir dejuoja kaip sunku gyventi, todel ir mokau gyvenimo visus, patenkintas atsakymu? Viskas tik del visuomenes geroves ir lengvesnio gyvenimo
jei jau galvoji, kad mokai gyvenimo visus kitus, tai vadinasi pradziai dar paciam reikia nemazai pasimokyt gyvenimo.
jeigu jau is tikruju taip nori ka nors pamokyt gyvenimo, tai savo nuomones, kad ir kokios jos bebutu, argumentuok - savo ziniomis (kaip pats sakai, kad pradejai skaityti ir dometis) ir/ar konkreciais faktais, o ne "mano profesorius pasake, kad..."
mano profesorius irgi manes ismoke kazko apie IT, zmogus tikrai protingas, ale bet jis moke 30 metu senumo dalykus, kurie yra beverciai. zmogus tikrai nera abejotinos reputacijos, jis juk profesorius. tad jis nera nei klaidingas, nei teisingas, nei koks kitoks - pats tiesiog pasidarai isvadas.
dar vienas istringantis labai daznas tavo pasisakymasm apie tavo dabartini poziuri i alfas ir masinas apskritai. Pvz.:
buvo laikai kai alfa dievinau, dabar deja pamaciau, kad kitos markes taipogi puikios, todel nebera, kad alfa numeris, vienas o kitos po ju sh...
nepyk, bet nebuvo, nera ir nebus is taves tikro alfisto - tikras alfistas niekada nesakys, kad kitos masinos yra sh... tikram alfistui
realiai patinka alfos, o kitos masinos yra tiesiog kitos masinos. tavo "vaikai, kitos masinos irgi yra geros" stiliaus "pamokymai" mazu maziausiai yra vaikiski - pasilaikyk juos geriau sau.
daznas (tikrai ne visi) sio forumo dalyvis apie alfas ir apskritai apie automobilizma supranta siek tiek kitaip, nei standartinis eilnis vairuotojo pazymejima turintis zmogus - jiems priminimo apie "kitas geras masinas" tikrai nereikia.
aciu uz supratinguma - tikiuosi padejau tau suprasti, kad tavo noras pamokyti gyvenimo kitus, yra gerbtinas (altruizmas siaip yra didelis geris), bet taciau sitoje alfaklubo aplinkoje jis neveikia - arba jo nereikia, arba pasirenkami budai yra neteisingi.
tikiuosi susiprasi ir neatsakinesi i mano si post'a tau.
taigi, pamokysiu ir as visus forumo dalyvius (iskaitant ir mane) gyvenimo, parasydamas toki palinkejima:
baikit fleimint, nes atsibodo trint post'us. jeigu rasot, tai rasykit ne apie asmeniskumu aiskinimasi, o ka nors konkretaus ir aiskaus.
back to topic:turbut vienintelis Paulius i tema konkreciai ir aiskiai parase, duodamas linka i "Za Ruliom" tepalu testa, kuri perskaicius kiekvienas gali pasidaryt isvadas.
as isvadas apie tepalu keitimasi jau seniai pasidariau.
tokia istorija su pries turbut kokius 7 metus pirkta 156 2.0 TS:
po pirkimo keiciant dirzus, nuemus voztuvu dangteli, pamaciau kaip atrodo tikra pavargusi 'atrabotke' - toks juodas dzemo arba zeles konsistencijos nelabai takus skystis.
ta proga tik 2 kartus teko pasikeisti ipurskimo veleneli, nes keli jo kumsteliai buvo nudile iki puses aukscio, negu kad turetu buti. pirmas kartas, deja, nepadejo - hidrokompensatoriai buvo, sakykim, "paveikti" tepalinio dzemo. pakeitus tuos kelis hidrokompensatorius ir dar viena veleneli viskas susitvarke ir variklis, iki siol (aisku, keiciant tepalus) dirba be problemu.
negaliu pasakyti kokie ten tepalai buvo ir kodel jie pasidare panasus i dzema, bet logika, kad tepalu keisti visai nebutina, man pasirode (ir iki siol man taip rodosi) tiesiog yra nelogiska.