Kaip issiimti toki daikta? Kokiam banke?
Na maciau, kad seb bankas siulo tokia paslauga, kad gali koki nori savo paveiksleli ant kortos pasidaryt
Pasidomėkite toks kortelės naudojimo savybėmis ir ne visada ji jau bus tokia patraukli ar tinkama, anoks čia privalumas, jeigu negali savo mėgstamo logo užsidėti, nes mat lyg reklama...
Na tiek galiu pasakyti - kortelė kaip kortelė, VISA ir tiek.
O dėl naudojimosi savybių - tai kiek man tenka naudotis, jos turi vienodas savybes: jei parduotuvėj kortelių nuskaitytuvas chip'inis ir tavo kortelė chip'inė (o Mano VISA kortelė būtent tokia ir yra), tai įkiša kortelę ir tau tenka suvesti pin kodą, o jei nuskaitytuvas ne chip'inis, tai perbraukia ja ir gauni pasirašyt ant čekio; bankomatui iš viso dzin chip'inė ar ne chip'inė kortelė
. Ir tos savybės vienodos visoms kortelėms: VISA Platinum, VISA Gold, VISA Classic, VISA Electron, EC/MC Classic, Maestro, VISA Bussines etc.
O jei rimtai, tai jei ką domina, einat į
www.seb.lt , po to - lango kairėje pusėje "Paslaugos" skiltyje pasirenkat "Mokėjimo kortelės", po to "Specialios kortelės", kur atsiranda "Mano Visa" - spaudžiat teksto apačioje "daugiau". Dešinėje pusėje bus įkainai.