Autorius Tema: Is meiles AR automobiliams :)  (Skaityta 6833 kartus)

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
Ats: Is meiles AR automobiliams :)
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2008-05-08 15:29 »
Nenoriu sumeluoti,bet kai pernai uzsisakinejau sau studento pazymejima Hansa banke,tai jie man siule irgi kortele pasidaryt su savo vaizdais... 8) Bet negarantuoju 100 proc... 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs Wojszwillo

• Patyręs
  • Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2008-05-08 22:17 »
Kaip issiimti toki daikta?  :) Kokiam banke?

Na maciau, kad seb bankas siulo tokia paslauga, kad gali koki nori savo paveiksleli ant kortos pasidaryt :)
Pasidomėkite toks kortelės naudojimo savybėmis ir ne visada ji jau bus tokia patraukli ar tinkama,  anoks čia privalumas, jeigu negali savo mėgstamo logo užsidėti, nes mat lyg reklama...
Na tiek galiu pasakyti - kortelė kaip kortelė, VISA ir tiek.
O dėl naudojimosi savybių - tai kiek man tenka naudotis, jos turi vienodas savybes: jei parduotuvėj kortelių nuskaitytuvas chip'inis ir tavo kortelė chip'inė (o Mano VISA kortelė būtent tokia ir yra), tai įkiša kortelę ir tau tenka suvesti pin kodą, o jei nuskaitytuvas ne chip'inis, tai perbraukia ja ir gauni pasirašyt ant čekio; bankomatui iš viso dzin chip'inė ar ne chip'inė kortelė  ;D ;D ;D . Ir tos savybės vienodos visoms kortelėms: VISA Platinum, VISA Gold, VISA Classic, VISA Electron, EC/MC Classic, Maestro, VISA Bussines etc.  :du:
O jei rimtai, tai jei ką domina, einat į www.seb.lt , po to - lango kairėje pusėje "Paslaugos" skiltyje pasirenkat "Mokėjimo kortelės", po to "Specialios kortelės", kur atsiranda "Mano Visa" - spaudžiat teksto apačioje "daugiau". Dešinėje pusėje bus įkainai.
Buvo:
Alfa Romeo 147 1,6 TS '02
Yra:
Alfa Romeo Brera 2,2 JTS '07
Alfa Romeo Stelvio 2,0 MAir 280AG '18

Alfa Romeo - making drivers into mechanics since 1910

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2008-05-09 19:06 »

Na maciau, kad seb bankas siulo tokia paslauga, kad gali koki nori savo paveiksleli ant kortos pasidaryt :)
Pasidomėkite toks kortelės naudojimo savybėmis ir ne visada ji jau bus tokia patraukli ar tinkama,  anoks čia privalumas, jeigu negali savo mėgstamo logo užsidėti, nes mat lyg reklama...
O dėl naudojimosi savybių - tai kiek man tenka naudotis, jos turi vienodas savybes: jei parduotuvėj kortelių nuskaitytuvas chip'inis ir tavo kortelė chip'inė (o Mano VISA kortelė būtent tokia ir yra), tai įkiša kortelę ir tau tenka suvesti pin kodą, o jei nuskaitytuvas ne chip'inis, tai perbraukia ja ir gauni pasirašyt ant čekio; bankomatui iš viso dzin chip'inė ar ne chip'inė kortelė  ;D ;D ;D . Ir tos savybės vienodos visoms kortelėms: VISA Platinum, VISA Gold, VISA Classic, VISA Electron, EC/MC Classic, Maestro, VISA Bussines etc.  :du:
O jei rimtai, tai jei ką domina, einat į www.seb.lt , po to - lango kairėje pusėje "Paslaugos" skiltyje pasirenkat "Mokėjimo kortelės", po to "Specialios kortelės", kur atsiranda "Mano Visa" - spaudžiat teksto apačioje "daugiau". Dešinėje pusėje bus įkainai.
Labai dėkui už išsamų kortelių naudojimo aprašymą, tikrai labai daug ko "naujo" sužinojau, tikrai labai...dėkui
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs Wojszwillo

• Patyręs
  • Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2008-05-09 20:46 »

Labai dėkui už išsamų kortelių naudojimo aprašymą, tikrai labai daug ko "naujo" sužinojau, tikrai labai...dėkui
Juokų nereikia imti už gryną pinigą. Nenorėjau nieko įžeisti. Jei visgi įžeidžiau - atsiprašau.
Buvo:
Alfa Romeo 147 1,6 TS '02
Yra:
Alfa Romeo Brera 2,2 JTS '07
Alfa Romeo Stelvio 2,0 MAir 280AG '18

Alfa Romeo - making drivers into mechanics since 1910