Autorius Tema: Regis Lancer'is nukopijuotas nuo 159'tos  (Skaityta 18644 kartus)

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
Ats: Regis Lancer'is nukopijuotas nuo 159'tos
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2008-05-26 20:52 »
Šiandien aikštelėje pėdindamas link savosios nužiūrėjau naują Mazda 6, labai daug panašaus ypač šoninių langų linijomis radau panašumu su 159, tiesa smullkių subtilybių negaudžaiu, bet akivaizdų panašumą įžvelgiau, mutacijos procesai mazdutėj ir gi yra.
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs Wojszwillo

• Patyręs
  • Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2008-05-26 20:58 »
Šiandien aikštelėje pėdindamas link savosios nužiūrėjau naują Mazda 6, labai daug panašaus ypač šoninių langų linijomis radau panašumu su 159, tiesa smullkių subtilybių negaudžaiu, bet akivaizdų panašumą įžvelgiau, mutacijos procesai mazdutėj ir gi yra.
Mačiau ir aš tą naują Mazdą 6, tai man labai jau į Lexus pradėjo "nešti" - faros, korpuso apvadai ir kt.
Buvo:
Alfa Romeo 147 1,6 TS '02
Yra:
Alfa Romeo Brera 2,2 JTS '07
Alfa Romeo Stelvio 2,0 MAir 280AG '18

Alfa Romeo - making drivers into mechanics since 1910

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2008-05-26 21:06 »
Mačiau ir aš tą naują Mazdą 6, tai man labai jau į Lexus pradėjo "nešti" - faros, korpuso apvadai ir kt.

Man tai isvis paskutiniu metu susidare ispudis,kad visus "japonus" kuria tas pats dizaineris... :D
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs breal

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 103
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2008-05-27 13:49 »
man atrodo visi dizaineriai viena kita elementa nusiziuri nuo kitu modeliu  :) o jei norit kopiju pamatyt tai i kinietiskas masinas paziurekit.. 1:1 parktiskai varo  ;D
AR 155 1.8 TS

integrale

• Svečias
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2008-06-21 17:53 »
mano nuomone dizainereiia juk irgi žmones ir jiems atmintyje istringa gražiausiu automobiliu linijos ar kokios detales ,tuomet jie visa tai perpiešia ant lapo ir gaunas i neregeta mašina ;D

Neprisijungęs Malūnsparnis

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1083
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2008-06-21 18:29 »
mano nuomone dizainereiia juk irgi žmones ir jiems atmintyje istringa gražiausiu automobiliu linijos ar kokios detales ,tuomet jie visa tai perpiešia ant lapo ir gaunas i neregeta mašina ;D
Galima sakyti kad Alfų dizainas kiek žengia priekyje kitų (gerai būtų kad ir techninė  pusė irgi pirmautu), tai gi kas gražu ir turi paklausą, atskiras detales panaudoja kiti, taip buvo ir bus. Dailiai atrodo ir Mitsubishi ir Mazda nauja, gražu, bet o kur varikliai? Viskas sukasi iki 150ag ar apie šią ribą, o kas daugiau tai jau ir išskirtinis modelis. O alfutėse viskas sukasi virš 150ag ir daugiau - o man kažkodėl tai ir patinka. Gal 159SW nėra praktiška eilinio vartotojo požiūriu - pakrauti iškrauti, bet ji yra skirta vairuotojui, tai faktas, malonu vairuoti. Norisi kas kart sėsti ir važiuoti.
AR 159SW 2,4 JTDm Rosso red
Alfa è una macchina per la gente forte di spirito e debole di testa

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2008-06-23 19:50 »
Galima sakyti kad Alfų dizainas kiek žengia priekyje kitų (gerai būtų kad ir techninė  pusė irgi pirmautu), tai gi kas gražu ir turi paklausą, atskiras detales panaudoja kiti, taip buvo ir bus. Dailiai atrodo ir Mitsubishi ir Mazda nauja, gražu, bet o kur varikliai? Viskas sukasi iki 150ag ar apie šią ribą, o kas daugiau tai jau ir išskirtinis modelis. O alfutėse viskas sukasi virš 150ag ir daugiau - o man kažkodėl tai ir patinka. Gal 159SW nėra praktiška eilinio vartotojo požiūriu - pakrauti iškrauti, bet ji yra skirta vairuotojui, tai faktas, malonu vairuoti. Norisi kas kart sėsti ir važiuoti.

Faktas kaip blynas... Nei pridurt,nei atimt... ;) :D
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs autoprimo

• Patyręs
  • Įrašai: 573
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2008-06-23 23:12 »
siaip auto dizaine irgi vyrauja kazkokios tai mados tendencijos , todel nauji auto daznai turi kazkokiu tai panasumu , vieni su kitais . Man asmeniskai (dizaino srityje paskutiniu metu) pazangiausi OPEL ir FORD (Europe) gamintojai.
www.autoprimo.lt >>> (ALFA ROMEO.FIAT.LANCIA)

Neprisijungęs SPAIKIS

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 1185
  • dovete essere maniac pilotare questo automobile...
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2008-06-26 09:48 »
jei kalbesim apie pazanga (pazengima i prieki, o ne apie pazangiausia), tai sutinku, matai kai toks uzsisedejimas vietoj buvo, tai nori nenori, pazanga neisvengiama ;)
buvo: AR155 1.7TS, AR145QV, AR146 1.6TS
esama: pilkas dyzelis

ItsmellsFunny

• Svečias
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2008-10-26 14:18 »
Man atrodo kad cia parasciausiai verslas tarkim Skoda Octavia IR VW Passat kuriu metu neatsimenu bet passat vadinamas "salmas" arba" Kiausinis" tai jos abi  prie vieno tik lempos skirtingos sudetos ir zenkliukai kiti, man rodos ir ciatas pats tarkim alfa sukure gera kebula pardave japonam tie truputi pakeite ir padare lancer, dar kas nors nusipirks padarys dar bisky kitaip ir t.t.  8)