Autorius Tema: Nesikuria( Suka ,bet neuzveda)  (Skaityta 23342 kartus)

Hugoboy

• Svečias
Nesikuria( Suka ,bet neuzveda)
« Įrašytas: 2008-04-09 23:04 »
Padekite kasnors!!!  :-X nusipirkau alfa 166, masina tikrai neriali, bet po menesio pradejo neuzsivedineti...
Toks vaizdas kad uzsisiurbus butu, kai rakciuka pasuku varikli suka bet neuzsikuria... Bandziau uzstumti - uzsikuria ... kas gali buti (beje akumas naujas, neseniai pakeiciau variklio temperaturos jutikli )  :cart: ::) :idea: :begam:

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
Ats: Nesikuria( Suka ,bet neuzveda)
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2008-04-09 23:25 »
Gali buti pasilpes starteris, jei suka ir neuzveda, o uzstumus viskas gerai  ;)

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
  • Įrašai: 1531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2008-04-10 10:38 »
Variklio klaidos nedega? Ar visai neuzsikuria, ar tik kartais? Jo, ir ant buksyro truktelejus irgi nesiveda? Jei dyzelis, reikalingas geras sukimo momentas. Jei starteris ar akumas pasedes gali buti problema.
AR 159 1.9JTDm 2006 biškį pilka
AR 166 2,4JTD 2001 sidabrava
AR 164 2,5TD 1994 juoda

qqtis

• Svečias
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2008-04-10 11:05 »
gal kuro siurblys arbe signa blokuoja purkstukus  :-\ sunku pasakyt  :idea:

Hugoboy

• Svečias
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2008-04-10 21:21 »
Pas mane 2l benzas T.S. turiu masina jau apie 3 menesius o taip atsitiko tik 5 kartus bet vistiek neramu...(bet uzsistumia arba po kokiu 2valandu pati uzsikuria rakciuku)  ka daryti???  :o :alaus:
kai taip atsitinka tai ziba lempute (kazkoks purkstukas ) ,bet turiu tik italiska masinos knyga tai nieko nesuprantu >:( :-\ ::) ???   beje dabar esu airijoje tai noriu tiksliai issiaiskinti kas yra ir nuvaryti taisyti ,nes ten toki meistrai jie nieko nesupranta... kraipo galvas  :angry: ;D ;D ;D   ,o negali buti raktelio cipas nusmiges????  kas pades alaus statau  :alaus:

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2008-04-10 21:29 »
Raktelio cipas jei butu, degtu code lempute su rakteliu. Na mano dyzelis, tai nezinau apie ta purkstuka. Jei nieks nieko gudro nepasakys, ryt paziuresiu, o tai ryt pas mane gamtos sergetojai atvaziuoja, reik popierius ruost.
AR 164 2,5TD 1994 juoda

Hugoboy

• Svečias
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2008-04-11 20:30 »
tvarkoi tai lauksiu ka patarsi :du:  :cart: :begam:

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2008-04-11 20:43 »
Pas mane 2l benzas T.S. turiu masina jau apie 3 menesius o taip atsitiko tik 5 kartus bet vistiek neramu...(bet uzsistumia arba po kokiu 2valandu pati uzsikuria rakciuku)  ka daryti???  :o :alaus:
kai taip atsitinka tai ziba lempute (kazkoks purkstukas ) ,bet turiu tik italiska masinos knyga tai nieko nesuprantu >:( :-\ ::) ???   beje dabar esu airijoje tai noriu tiksliai issiaiskinti kas yra ir nuvaryti taisyti ,nes ten toki meistrai jie nieko nesupranta... kraipo galvas  :angry: ;D ;D ;D   ,o negali buti raktelio cipas nusmiges????  kas pades alaus statau  :alaus:

Purkstukas reiskia,kad variklio elektrineje dalyje yra atsiradusi problema ir reik atlikt kompiuterine variklio diagnostika... Po jos turi paaisketi kas per problemos... 8)

P.S. Informacija tiems,kurie galvojo,kad tai akumas... 8) Galiu pasakyt,kad jei butu buves nusedes akumas,tai jos nebutum niekaip kitaip uzkures,kaip tik su "krokodilu" nuo kito akumo... Purkstukai juk valdomi elektronikos ir jei akumas nedirbs,tai ir jie neduos kuro i cilindrus... Sakau,nes man taip buvo ant 156... Buvo pilnai issikroves akumas ir tampem belekiek,bet nesikure... Vos tik pajungem nuo kito akumo iskart uzsikure... 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Hugoboy

• Svečias
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2008-04-12 22:00 »
nu ok bandysiu padaryti diagnostika ir tada parasysiu kas blogai buvo  :alaus:  :du: :star:  , o klausyk nezinai del ko gali buti kad netraukia masina ,bet tik kartais ir labai neilgam 10min 20min??????? ::) ^-^

Neprisijungęs gringas

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2008-04-12 22:37 »
Tai diagnostika ir ras esamas ir buvusias klaidas. Tai gal ras ir ta problema su traukimu.
AR 164 2,5TD 1994 juoda