Autorius Tema: Nesikuria( Suka ,bet neuzveda)  (Skaityta 23328 kartus)

Neprisijungęs Chip

Ats: Nesikuria( Suka ,bet neuzveda)
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2008-06-12 17:39 »
Del KLP Autobravos tai jie tikrai nieko nedaro apskritai, tik pinigus ima, ten neapsimoka isvis masinos varyt. Man po ju diagnostikos tai tas tai anas uzsilenkdavo, aiskus cia gal sutapymas. Bet kaip servisa savo alfai, nepatariu. Labai blogas aptarnavimas ir melagiai dideli jie ten.  :angry:
AR166 AR159

Darcikas

• Svečias
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2008-06-12 17:58 »
Del KLP Autobravos tai jie tikrai nieko nedaro apskritai, tik pinigus ima, ten neapsimoka isvis masinos varyt. Man po ju diagnostikos tai tas tai anas uzsilenkdavo, aiskus cia gal sutapymas. Bet kaip servisa savo alfai, nepatariu. Labai blogas aptarnavimas ir melagiai dideli jie ten.  :angry:

su ta klaipedos autobrava nebe pirmas nepatenkintas....  tai jeigu tau kazkas netiko aptarnavimas, rasta rasyk administracijai.. nes kol tylesit tikrai problema nedings.... nesu is tu stukaciu.... bet kitaip problemos neispresi :) cia tas pats kaip su karas keliuose :)

tomsassss

• Svečias
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2008-06-13 09:41 »
as sendien vaziuosiu aiskintis su autobrava jei neiko nepadare opinigus nulupo. vakar parsivariau namo ir pats isprendziau kame problema radau gedima :P. Gedimas buvo oro srauto daviklije dabar atjungiau ir viskas normalei. gal kas zino kur nupirkti.  ;D   

Alexander

• Svečias
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2010-01-05 00:55 »
tomsassss, tai kaip vis del to baigesi?
Man kartais uzsikuria labai gera, o kartais sukasi, sukasi ir tik po keliu bandimu uzsikuria. Labai keista.

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #24 Įrašytas: 2010-01-06 12:49 »
Man kartais uzsikuria labai gera, o kartais sukasi, sukasi ir tik po keliu bandimu uzsikuria. Labai keista.
atkreipk demesi kada jis parase, tada atkreipk demesi kiek zinuciu jis isvis parase, ir tada pamastyk, KOKIA TIKIMYBE, kad jis tau atsakys?
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Alexander

• Svečias
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2010-01-06 12:57 »
Visu pirma nesu kvailas ir maciau kas, kada ka rase...
Atgaivinau sita tema, kadangi man tokia problemele... Jei nori, galiu sukurti dar viena tema. bet nemanau, kad tai butina ir protinga.
atkreipk demesi kada jis parase, tada atkreipk demesi kiek zinuciu jis isvis parase, ir tada pamastyk, KOKIA TIKIMYBE, kad jis tau atsakys?