Autorius Tema: Užšalo rankinis...  (Skaityta 41252 kartus)

Neprisijungęs Algirdukas

Ats: Užšalo rankinis...
« Atsakymas #70 Įrašytas: 2010-10-19 08:31 »
vat kad nieko nekeiciau kai nupirkau jau buvo trukumas tai dapyliau praejo daugiau nei menuo ir jo vel truksta
tai aiskina - kaladeles susitrine, cilindriukai giliau islenda - todel skyscio ir maziau bakeli...
Ilgiuosi Alfos

Neprisijungęs justs

• Lankytojas
  • Įrašai: 331
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71 Įrašytas: 2010-10-19 22:03 »
Arba apziurek ratu vidines puses. Jei pamatysi, kad kazkuo riebiu apnesta, zinok kad truputeli per kazkur leidzia. Tada ieskok pro kur gali varvet tame rate... Man buvo panasiai, kairiame, priekiniame rate.. Truputeli verzle paverziau ( nesupratau nuo ko ji atsilaisvino ) ir beda jau 1,5 metu kaip dingo. O buvo panasiai kaip pas tave...
Buvo:
Vaz 2106
VW Golf Gti
Alfa Romeo 164 TS
Alfa Romeo 164 3L V6 24v
Alfa Romeo 166 3L V6 24v

Balvonas

• Svečias
« Atsakymas #72 Įrašytas: 2010-10-22 19:40 »
taip ir buvo skyscio trukumas bet kdl jo truko nemaciau jokios balutes kad butu kut islasejes kaip jis galejo isbegti. nebuvo tuscias bakelis bet maziau nei min. gal kam jau buvo tokia beda? pas mane 3l v6 24v
Man buvo prieš kokius 1,5 - 2 metus. Staigiai dingo dalis skysčio. Lemputė nebemirksėdavo, bet nuolat degė. Dapyliau skysčio tuokart ir daugiau jokių bėdų po šiai dienai... tfu tfu tfu... Jokio paaiškinimo tsakant neturiu, bet va tokia patirtis... :D

Balvonas

• Svečias
« Atsakymas #73 Įrašytas: 2010-10-22 19:42 »
vat kad nieko nekeiciau kai nupirkau jau buvo trukumas tai dapyliau praejo daugiau nei menuo ir jo vel truksta
tai aiskina - kaladeles susitrine, cilindriukai giliau islenda - todel skyscio ir maziau bakeli...
Per mėnesį kaladėles taip sutrint kad skysčio trūkumas atsirastų? Negi tu pats tuo tiki?  :D

Neprisijungęs Matis

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74 Įrašytas: 2010-10-26 01:06 »
taip ir likau  nesuprates kur dingdavo skystis. pakele masina visur viskas sausa grazu, bet va pakeite naujai skysti ir niekur niekas nebedingsta ;)
Alfa Romeo 166 2.4 20v
buvo
Alfa Romeo 166 3l v6 24v
Alfa Romeo 164 3l

Neprisijungęs justs

• Lankytojas
  • Įrašai: 331
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #75 Įrašytas: 2010-10-26 19:19 »
Tiesiog mistika kazkokia... Gali pagalvot , kad Alfa Romeo vairuoji.... ;D ;D ;D
Buvo:
Vaz 2106
VW Golf Gti
Alfa Romeo 164 TS
Alfa Romeo 164 3L V6 24v
Alfa Romeo 166 3L V6 24v

Neprisijungęs Algirdukas

« Atsakymas #76 Įrašytas: 2010-10-27 13:01 »
Tiesiog mistika kazkokia... Gali pagalvot , kad Alfa Romeo vairuoji.... ;D ;D ;D

Arba Peugeot :D
Ilgiuosi Alfos

Neprisijungęs F.R.A.Z.A.

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77 Įrašytas: 2010-11-28 11:49 »
sveiki, klausimeli forumieciui Ade, kaip pas tave su tuo guoliu? ar perkaito jis ar ne? pas mane vakar panasi beda buvo, prisalo rankinis. po lietaus ir sniego staigiai vilniuje salo, o mano masinite prastovejo su uztrauktu rankiniu, pravaziavus irgi pastebejau kad kazkas netaip, ir tikrai... ziuriu dege dazai ant galinio rato ir stabdziu diskas buvo visas raudonas... po kurio laiko pastovejus jis savaime atsalo, bet kaladeles taip ir neatsoko... bet diskas nepamelinavo, bet bijau kad dar kas neperkaistu... tai noriu suzinoti kokios pasekmes pad Ade buvo po tiek laiko :)

Neprisijungęs ade

« Atsakymas #78 Įrašytas: 2010-11-28 16:09 »
sveiki, klausimeli forumieciui Ade, kaip pas tave su tuo guoliu? ar perkaito jis ar ne? pas mane vakar panasi beda buvo, prisalo rankinis. po lietaus ir sniego staigiai vilniuje salo, o mano masinite prastovejo su uztrauktu rankiniu, pravaziavus irgi pastebejau kad kazkas netaip, ir tikrai... ziuriu dege dazai ant galinio rato ir stabdziu diskas buvo visas raudonas... po kurio laiko pastovejus jis savaime atsalo, bet kaladeles taip ir neatsoko... bet diskas nepamelinavo, bet bijau kad dar kas neperkaistu... tai noriu suzinoti kokios pasekmes pad Ade buvo po tiek laiko :)

Jokiu pasekmiu lygtais. Beje vakar ir man vienas trosas buvo prisales, tai reikejo vaziuot iki prekybos centro pasisildyt. Turbut ziema be rankinio vazinesiu. Biski erzina sita beda Alfoj, prisimenant tai, kad ir trosus naujus pernai ziema sudejau. :-X
Buvo: Audi C4 2.6
         AR166 2.4JTD
Yra:   Chrysler 300C 3.0CRD

Neprisijungęs Darka8

« Atsakymas #79 Įrašytas: 2010-11-28 19:55 »
Uzsalo ir mano AR rankis nuleistoje padetyje. Ivariau i sildoma garaza, atsilo, pradejo vaikscioti, pagalvojau gal viskas tuom ir baigsis (masina pries tai buvo stovejusi 5 dienas nejudinta). Gryzes rankinio netraukiau, palikau ant pavaros. Kita diena bandau rankini patraukt, neina, vel usalo. Varysiu ant duobes ir ziuresiu kaip ten kas. Veliau parasysiu kaip man nepasiseke nieko padaryt. O gal pasiseks...
Alfa Romeo 2.0 TS