Autorius Tema: Užšalo rankinis...  (Skaityta 41254 kartus)

Neprisijungęs alfonsas166

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
Ats: Užšalo rankinis...
« Atsakymas #20 Įrašytas: 2007-12-01 22:17 »
apie rankini,salti ir ricina ;D

Olegon

• Svečias
« Atsakymas #21 Įrašytas: 2007-12-17 12:49 »
 ::) man irgi uzsala... Servise sake darit stabdziu bei rankinio diagnostika-atsisakiau  :) Iki pavasario rankini naudosiu tik prie parduotuviu, kol nespes prisalt... Ziuriu as toks nevenintelis ;)

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22 Įrašytas: 2007-12-17 13:06 »
Uzsala pagal mane ne supartai, o pats rankinio trosas, ju eina du, reikia ziureti kuris ratas sukais sunkiau atleidus rankini

Balbizas

• Svečias
« Atsakymas #23 Įrašytas: 2007-12-17 14:38 »
Uzsala pagal mane ne supartai, o pats rankinio trosas, ju eina du,

Taip, kolega. Kaip supratau, ir 156 alfom ta pati bėda. Ten kažkur troso gale buna nesandarios gumytės, tarp pačio troso ir troso šarvo patenka drėgmės, kuri automatiškai užšala ir neleidžia trosui normaliai vaikščioti... Ir kaip suprantu - nėra jokių vaistų nuo to... 

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24 Įrašytas: 2007-12-17 15:11 »
Uzsala pagal mane ne supartai, o pats rankinio trosas, ju eina du,

Taip, kolega. Kaip supratau, ir 156 alfom ta pati bėda. Ten kažkur troso gale buna nesandarios gumytės, tarp pačio troso ir troso šarvo patenka drėgmės, kuri automatiškai užšala ir neleidžia trosui normaliai vaikščioti... Ir kaip suprantu - nėra jokių vaistų nuo to... 

Yra vaistai - naujas trosas, gali tepti, su saliarka praplauti ir t.t. as ten visokuom istepiau, pvz 164 pernai visa ziema galima sakyti be gumu vazinejau, visos buvo isplyse net apsaugines supartu, niekas neuzsale, siemet jau sutvarkiau.  ;)

Balbizas

• Svečias
« Atsakymas #25 Įrašytas: 2007-12-17 16:14 »
Yra vaistai - naujas trosas, gali tepti, su saliarka praplauti ir t.t. as ten visokuom istepiau, pvz 164 pernai visa ziema galima sakyti be gumu vazinejau, visos buvo isplyse net apsaugines supartu, niekas neuzsale, siemet jau sutvarkiau.  ;)

Bet pas mane pavasarį pakeisti nauji trosai...  :o :o :o  Specialiai po žiemos keičiau... O dabar pats pirmas šaltukas pasirodė ir še tau... Ką dabar siūlai?

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26 Įrašytas: 2007-12-17 23:36 »

Bet pas mane pavasarį pakeisti nauji trosai...  :o :o :o  Specialiai po žiemos keičiau... O dabar pats pirmas šaltukas pasirodė ir še tau... Ką dabar siūlai?
Nezinau ka pasiulyti pas mane visos gumeles, sarvai trosu ledines bukles, supurskiau purskalu specialiu, granatinio tepalo prikroviau zesim kas bus toliau ir komentuosim cia  8)

Neprisijungęs evildevil

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 152
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27 Įrašytas: 2007-12-17 23:56 »
nu orai silteja atsakymo sia savaite tai tikrai nesulauksim :)
Buvo AR 164 TD

Dabar AR 166 JTD

stepanas1

• Svečias
« Atsakymas #28 Įrašytas: 2007-12-18 13:03 »
Pajami nuo silkiu nupilta  suru rasala ir suvilgai visa autotransporto priemone ... 8) .Labai padeda nuo uzsalimo  ::)

Pezukinis

• Svečias
« Atsakymas #29 Įrašytas: 2007-12-19 23:02 »
Pas mane ir sala. buvo viena ryta nuvarau ermitazan ligtais neuzsales nu ir uztraukiau.ateinu po pusval ir neatsoksta.nu nuvaziavau siap taip i kita aiksteles gala ir laukiau laukiau kol atsils,ir ka manot? vat ir neatsilo.susinervinau.islipau is alfonso.atsiklaupiau ant keliu,ir ka manot?neatsoksta tada ant keliu nusliauziau prie galiniu ratu ir po masina kur matosi trosai patampiau susinervines.ir ka manot? o gi atsoko tas nieksas rankinis.nu o tada buvo  dideles apsukos daug kokso per vilniu,dideles kuro sanaudos.bet siap stenguosi daugiau jo netraukti.nu tik retkarciais ;D