Uzsala pagal mane ne supartai, o pats rankinio trosas, ju eina du,
Citata iš: vanagiux 2007-12-17 13:06Uzsala pagal mane ne supartai, o pats rankinio trosas, ju eina du, Taip, kolega. Kaip supratau, ir 156 alfom ta pati bėda. Ten kažkur troso gale buna nesandarios gumytės, tarp pačio troso ir troso šarvo patenka drėgmės, kuri automatiškai užšala ir neleidžia trosui normaliai vaikščioti... Ir kaip suprantu - nėra jokių vaistų nuo to...
Yra vaistai - naujas trosas, gali tepti, su saliarka praplauti ir t.t. as ten visokuom istepiau, pvz 164 pernai visa ziema galima sakyti be gumu vazinejau, visos buvo isplyse net apsaugines supartu, niekas neuzsale, siemet jau sutvarkiau.
Citata iš: vanagiux 2007-12-17 15:11Yra vaistai - naujas trosas, gali tepti, su saliarka praplauti ir t.t. as ten visokuom istepiau, pvz 164 pernai visa ziema galima sakyti be gumu vazinejau, visos buvo isplyse net apsaugines supartu, niekas neuzsale, siemet jau sutvarkiau. Bet pas mane pavasarį pakeisti nauji trosai... Specialiai po žiemos keičiau... O dabar pats pirmas šaltukas pasirodė ir še tau... Ką dabar siūlai?