Autorius Tema: Užšalo rankinis...  (Skaityta 41243 kartus)

Balbizas

• Svečias
Užšalo rankinis...
« Įrašytas: 2007-11-16 14:23 »
Biški tokia bėda nutiko... Užšalo rankinis... Ta prasme, rankenos negaliu pakelt, kad užtraukt rankinį. Aišku, per jėgą netempiau, tiesiog pabandžiau timptelt - o tas nė nejuda... Kokie vaistai? Laukt pavasario? Nes trosai pavasarį buvo pakeisti naujais, ir žinau kad jie 166-ai yra biški problematiški: nėra jokios guminės tarpinės tarp šarvo ir troso ir tiesiog vandens prigaudo, kuris šiom dienom mėgsta užšalti...  ;D  Šiaip nakčiai aptamabylis stovi garaže, per naktį visi ledai atitirpsta, nes pas mane garaže maždaug 0 temp., bet per dieną prie darbo stovi ir vėl viskas užšala....

Mafiozzi

• Svečias
Ats: Užšalo rankinis...
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2007-11-16 19:39 »
patart nezinau ka,bet pas mane tai panasiai irgi..su rankiniu problemos.Ziema jei l.salta ir palieki uztraukta tai jis prisala..tai variantas yra nepalikineti ziema uztrauktu rankiniu..palieki ant begio ir viskas..

Balbizas

• Svečias
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2007-11-16 21:08 »
patart nezinau ka,bet pas mane tai panasiai irgi..su rankiniu problemos.Ziema jei l.salta ir palieki uztraukta tai jis prisala..tai variantas yra nepalikineti ziema uztrauktu rankiniu..palieki ant begio ir viskas..

Nea, nesupratai... Aš užtraukto rankinio nepalikinėju, gink dieve... Man užšalo "nuleistoje" padėtyje. Ir kada aptamabylis užkurtas, negaliu išlipt iš mašinos (nu tipo parūkyt ar dar kažką...), nes negaliu jo užtraukt...

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2007-11-16 22:07 »

Nea, nesupratai... Aš užtraukto rankinio nepalikinėju, gink dieve... Man užšalo "nuleistoje" padėtyje. Ir kada aptamabylis užkurtas, negaliu išlipt iš mašinos (nu tipo parūkyt ar dar kažką...), nes negaliu jo užtraukt...

Na beda, siulau plyta veziotis, kai islipsi is auto uzdek ant stapdzio pedalo... Arba mesk rukyt :)
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs alfonsas166

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2007-11-17 02:03 »
ziema newazinek arba nusipirk sildoma garaza 8)

pasha245

• Svečias
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2007-11-17 09:47 »
tai gi parase kad garaze jo neuzsala. Uzsala lauke kaip i darba nuvaro. ;D

Neprisijungęs Infas

« Atsakymas #6 Įrašytas: 2007-11-17 10:08 »
mest rukyt ir man atrodo puikiausia iseitis  :D
'81 Alfa Romeo Alfetta
'82 Alfa Romeo Alfetta
'92 Land Rover Range Rover Vogue LSE
'01 Alfa Romeo 166
'04 Alfa Romeo GT
'04 Fiat Multipla
'09 Porsche Cayenne
'13 Alfa Romeo Giulietta

Balbizas

• Svečias
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2007-11-17 10:57 »
Ė, tai chebra rimtai nugi, negi jum nei vienam rankinio trosai neužšala?

P.s. o dėl rūkymo metimo tai aišku - variantas... ;D  Bet juk tenka užkūrus motorą išlipt ir langus nusigrandyt kol motoras pašils... Ir į kokią apleistą aikštelę smagu būtų nulėkt ant pirmo sniego rankinį patampyt, tipo pabandyt priprast prie pasikeitusių važiavimo sąlygų...  ;D ;D

Neprisijungęs Chip

« Atsakymas #8 Įrašytas: 2007-11-17 12:05 »
Del metimo rukyt as pilnai pritariu!!! ;) Del rankinio - nestovek ant kalniuku arba plita veziuokis (juokauju uzteks ir mazos medzio kaladeles) ;D O del pirmo sniego tai ir as noreciau pabandyt biskeli bet, bet.... Bet del nuleisto rankinio uzsalimo tai cia tikrai ne vandens prob. o kazkas ne taip sudeta. :-\
AR166 AR159

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2007-11-17 20:19 »
Man vienas ratas uzsale, nuemiau rata, apipurskiau WD, uzdejau tepalo granatinio, zesim kas bus toliau