Autorius Tema: Nuomones apie "Alfaturas 2007"  (Skaityta 36402 kartus)

senukas

• Svečias
Ats: Nuomones apie "Alfaturas 2007"
« Atsakymas #70 Įrašytas: 2007-06-13 15:13 »
senukas jau su savim kalba,jau kokia savaite...

nepastebejau, na reiks atkreipti demesi.

Neprisijungęs Kerosin

• Patyręs
  • Įrašai: 663
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71 Įrašytas: 2007-06-13 15:32 »
turejau galvoj ATP,ne tave ;D
Buvo:AR 33 1.7 biturbo,AR 33 1.4,AR 164 2.5td,AR 166 2.0v6 turbo,AR 164 2.5td,AR 164 V6 24v

senukas

• Svečias
« Atsakymas #72 Įrašytas: 2007-06-13 15:36 »

na bet savikontrole nepamaisys ir man  :)

atp

• Svečias
« Atsakymas #73 Įrašytas: 2007-06-13 21:58 »
senukas jau su savim kalba,jau kokia savaite...

Na, gal apie savianalize bei jos isplatinima viesai - kituose temuose arba tam yra messengeris, jei nori ka nors pakuzdeti man i ausyte ;) Nebijok, nesijuoksiu  ;) 

Neprisijungęs AlfIndraja

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 2194
    • Žiūrėti profilį
    • Asmeninis puslapis
« Atsakymas #74 Įrašytas: 2007-06-13 22:46 »

Ei, Senuk, ko Alfature nebuvai, vis chia taves pasigedo ;D

To ATP:
Ar lankeis musu klubo saite priesh 4 metus? Panashi ir navigacija buvo, ir saitas buvo panashiai primityvus... Mes technologiniu pozhiuriu - tobulejam, bet gal ne visi ipranta prie naujoviu, taip greit, kaip noretusi...
Del atributikos: ar manai, kad bent viena shudeli vokiechiai patys gaminas? Ir tai nera ju oficiali atributika... Tokiu dalyku vos ne visuose uzhsienio valstybiu Alfaklubu saituose galima rast, o ir kainos visur panashios. Jei mes uzhsisakytume ish tu pachiu tiekeju, kur vokiechiai ima, ir pas mus kainuotu 35 eurai. O dabar gaminames patys, todel ir marshkineliu kaina kita - 40 lt. ... Bet vis tiek kazhkam per brangu...
« Paskutinį kartą keitė: 2007-06-13 22:59 sukūrė AlfIndraja »
Viva la vita!

Neprisijungęs Kerosin

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #75 Įrašytas: 2007-06-13 22:58 »
o tai ko as ten turejau buti?buvo idomiau ka veikti negu ziovauti kacerginej
Buvo:AR 33 1.7 biturbo,AR 33 1.4,AR 164 2.5td,AR 166 2.0v6 turbo,AR 164 2.5td,AR 164 V6 24v

Neprisijungęs Kerosin

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76 Įrašytas: 2007-06-13 23:01 »

Ei, Senuk, ko Alfature nebuvai, vis chia taves pasigedo ;D

To ATP:
Ar lankeis musu klubo saite priesh 4 metus? Panashi ir navigacija buvo, ir saitas buvo panashiai primityvus... Mes technologiniu pozhiuriu - tobulejam, bet gal ne visi ipranta prie naujoviu, taip greit, kaip noretusi...
Del atributikos: ar manai, kad bent viena shudeli vokiechiai patys gaminas? Ir tai nera ju oficiali atributika... Tokiu dalyku vos ne visuose uzhsienio valstybiu Alfaklubu saituose galima rast, o ir kainos visur panashios. Jei mes uzhsisakytume ish tu pachiu tiekeju, kur vokiechiai ima, ir pas mus kainuotu 35 eurai. O dabar gaminames patys, todel ir marshkineliu kaina kita - 40 lt. ... Bet vis tiek kazhkam per brangu...
jam saslai po 10lt buvo per brangus...

atp

• Svečias
« Atsakymas #77 Įrašytas: 2007-06-14 00:28 »

Nea, nesilankiau nei pries 4, nei pries 10 metu. Bet ar tai keicia kazka? Nieko. Matau kas dabar yra, to ir pakanka. Apie technologiju tobuliejima, turime kiekvienas savo nuomone ir supratima. Ta svetaine kuria matote mano parase t.y. www.arunas.de , ji taip pat tobuleja, kuriu as ja pats, bei ir tobulinu/perdirbineju pagal save. Vienam gali pasirodyti primityvi, kitam ne. Bet ne apie tai mes.
O del "sudeliu" kaip minejai, nezinau ar vokieciai patys gaminasi ar ne, man tai is tiesu nera labai svarbu. Esme tai, kad svetaineje be jokiu didesniu sunkumu galiu tai nusipirkti, jei tai mane domina ir kas svarbiausiai man nereikia ieskoti per kitu saitus. Pagal kainu ir algu santyki, vokieciams 35 eurai = lietuviui 35 litai. O tai nera daug. Beto kaip minejai marskineliu kaina 40 lt yra normali kaina, jei gamintis is savu lesu, be sponsoriu. Nes vien geri ir kokybiski marskineliai kainuoja 20-30 lt plius atributika ir bus galutine savikaina apie 33-38 lt.

O siaip per daug nesismulkinant, as tik issakiau savo nuomone del vokieciu klubo. Man patiko ir man to uztenka. Jei kitam patinka, tai valio, jei nepatinka tai jo reikalas ir tiek. Ane? :)

atp

• Svečias
« Atsakymas #78 Įrašytas: 2007-06-14 00:43 »
jam saslai po 10lt buvo per brangus...

I sita klausima gal geriau lai atsako zmones, kurie mane mate in live  :) Nes darai esmine klaida prielaidose - as nesistengiu kazka irodyti ar pasibedavoti. Man to nereikia. As ne pirsto nepajudinsiu, jei man tai bus nenaudinga. Nors, jei zinai atsakyma, galetumei pasidalinti mintimis. Butu visai idomu isgirsti, kur nunesa jus fantazija (o gal logines grandines seka?)  8)

de sabatini

• Svečias
« Atsakymas #79 Įrašytas: 2007-06-15 19:02 »
Kodel neparaset nieko apie Alfatura2007 i ITALIASPEED.COM?Manau,kad reikia parasyt,nes klubai is viso pasaulio raso apie ivykusius renginius.Parasykite pamatys,kad ir Lietuvoje yra klubas.Pries menesi latviai rase ir foto buvo.