atp nustok burbeti - sesk uz vairo ir padaryk panasu laika trasoje su mano 2.0 duja, gausi chaliavai deze alaus! 5-iems mytams uzteks, ziurek kiek sutaupysi
Turiu savo Alfa, kaip ir pakankamai alaus. O uz gera laika belieka man tik pasveikinti tave
Sorry, bet tuoj kaip moderatorius turesiu uzrakinti tema, tiu kaip uzstrigusi plokstele, alus, sponsoriai, jau isgirdom, ne akli, perskaitem ir darom isvadas, gal uzteks a?
Gerai as savo nuomone issakiau. Manau kad tikrai uzteks. Lai pasisako kiti. Jei daugumai Alfaturas 2007 yra super renginukas, reiskiasi taip ir liks kitiems metams. Man toks ne prie sirdes, yra ir idomesniu renginiu, tad kitais metais tiesiog nesivarginsiu vaziuoti i Alfatura 2008 ir tiek. Viskas labai paprasta. Nori dalyvauji, nenori ne. Visiems gi neitiksi. Jei rimtai.
siaip , renginys jei taip galima tai pavadint , kazkieno akimis , pavyko ,, nes kaip ir mates tik eilinis susitikimas, kartingu varzybos buvo organizuotos daug geriau, ,, ir aplamai atrodo kad klubo vadas turetu tapt ZALIAS , nes Indrajai matosi nieks neberupi , stovi kampe ir tiek , atributikos ir tai teko prasyt per 2 kartus , ,,,,, na bet ne tai svarbu , svarbu kad aplamai kazka padare , saunu ,