Del 12 val ir pilies, gal tiek to, nesigilinsiu i tai per daug. Galimas variantas, kad ir pats kazka praleidau arba kitaip sakant ne taip supratau.
Del policijos aisku, gaila, bet su ja buna problemu. Bet yra bet. Renginukas yra kas metinis ir tai galima pradeti organizuoti ne paskutinemis dienomis, bet daug anksciau, prie dideliu noru, viskas imanoma. Net ir Adamkaus palyda galima pasikviesti, viskas sioje zemeje imanoma....
Del zaidimu, tai sakau savo nuomone. Kad as su zmonau vaiksciojant negirdejau nieko. Nors ir nesedejau vietoje. O tuo labiau kaip supratau, kad kiti taip pat isvazineti pradejo is nuobodumo, sakydami "susitiksime sodyboje...". Aisku, suprantamas, kad vienas kitas gali istrukti ne del nuobodumo, bet tureti reikalu, bet ne masiskai toks istrukimas is vykstancio renginio...
Del VIP palapines, buvau as joje gera pusvalandi. Maciau kad Indrajai atnese pora pakuociu kazkokiu leidiniu ir kazkokios dezes buvo. Bet sunku buvo suprasti ar tai bus prizas uz kartingu varzybas ar dar kazkas. Klausineti visu is eiles tikrai nera noro. Nori parduoti, mokek parduoti. Pardavejas parduoda, pirkejas perka. O ne atvirksciai. Beto i palapine atslinko toks vaikinukas su balta kepure, berods narys. Jis bande kazka ten pasiimti, tai buvo pravarytas kad tai VIP palapine ir cia nedera valgyti ar kazkas panasaus, per daug nesigilinau i tai. Tiesiog tada visiskai supratau, kad cia esame sveciai ir tik nuo lietaus tupime palapineje.
Kas buvo sodyboje, neturiu jokios nuomones, nes joje nebuvau. Bet jei kalbeti apie kainas. Esu organizaves ir ne karta dalyvaves, kuriame alus pardavinejamas uz savikaina arba tiek, kad niekas nebutu nuskriaustas. PVZ alaus 0.5 stiklinaite uz 1-2 lt tikrai padori kaina. Nors aisku, Kacergineje nebutu gerai, kad visi prisiluptu alaus ir tuo svente pasibaigtu. Vis tik ne alaus prisilupinti susirinkome. Bet alaus kaina pateikiau kaip PVZ. Maisto kainas tas pats variantas...
O del sekanciu metu, aisku deretu man buti klubo nariu, nors is tiesu nesivaikau as klubu. Nes turbut daugiau nieko gyvenime neveikciau, o tik klubuose ir buciau, tokiu kaip Alfa, Nikon, dauguma kitu daiktu ir t.t. tiek lietuvoje tiek uzsienyje... Bet galbut ir kazka patarti del kitu metu galeciau, kazkuria prasme ir prisideti prie geresnio renginio. Pinigu yra, tik reikia moketi juos pasiimti...
Beto tai ka sakau, nera kazkokia pretenzija ar "pasmerkimas", tiesiog tai mano individuali nuomone. Bei man asmeniskai norisi, jei kazka darant, padarykime viska aukstame lygyje, ne amzius gi gyvename.....