Citata iš: brumbrum 2007-11-29 19:02Citata iš: Jordan 2007-11-29 18:19tai taip ir yra : kuo daugiau kelvinu tuo sviesa melynesne, i violetine eina (12000K) , ir kuo daugiau Kelvinu tuo silniau sviecia ant kelio, nes sviesa tampa tamsesne.Tik va darbar man idomu ar kas galetu atsakyti kuo pvz skiriasi xenon uz 300lt ir uz kokius iki 500lt pvz : www.superxenon.lt (klausiau ju bet taip ir neatsake normaliai)Matyt tik limes salimi skyriasi, arba china, arba taiwan, as pirkau koreieciu gamybos, bet jie gamina tik lemputes ir komplektuoja HELLA firmos blokelius, jau pusantru metu tuoj bus kaip naudoju, bet pas mane 7000K, kitas desiuosi kuo maziau, noreciau 4300K Kiek siai dienai tokie kainuoja kaip tavo dabar? Ir kodel dabar 4300K? Pakomentuok jei gali, nes niekaip negaliu apsispresti kuri ....K rinktis
Citata iš: Jordan 2007-11-29 18:19tai taip ir yra : kuo daugiau kelvinu tuo sviesa melynesne, i violetine eina (12000K) , ir kuo daugiau Kelvinu tuo silniau sviecia ant kelio, nes sviesa tampa tamsesne.Tik va darbar man idomu ar kas galetu atsakyti kuo pvz skiriasi xenon uz 300lt ir uz kokius iki 500lt pvz : www.superxenon.lt (klausiau ju bet taip ir neatsake normaliai)Matyt tik limes salimi skyriasi, arba china, arba taiwan, as pirkau koreieciu gamybos, bet jie gamina tik lemputes ir komplektuoja HELLA firmos blokelius, jau pusantru metu tuoj bus kaip naudoju, bet pas mane 7000K, kitas desiuosi kuo maziau, noreciau 4300K
tai taip ir yra : kuo daugiau kelvinu tuo sviesa melynesne, i violetine eina (12000K) , ir kuo daugiau Kelvinu tuo silniau sviecia ant kelio, nes sviesa tampa tamsesne.Tik va darbar man idomu ar kas galetu atsakyti kuo pvz skiriasi xenon uz 300lt ir uz kokius iki 500lt pvz : www.superxenon.lt (klausiau ju bet taip ir neatsake normaliai)
vat vat ir as noriu kuo maximalios sviesos ant kelio ir ju objektu, o ne melynumo ar pan.. svarstau apie 4300 arba 5000k. Sestadieni lemtynga diena