Autorius Tema: Lietuvos policijos darbas ir su tuom susijusios problemos!!!  (Skaityta 14569 kartus)

senukas

• Svečias
Tai va. Viskas  prasidejo nuo to, kad man automatineje plovykloje nulauze veidrodeli. manau daugelis tai zinote. Vakar ivyko galutinis teismo posedis ir as ta byla pralaimejau! siaip esu beprotiskai isiutes ant visos teisesaugos sistemos! kur tai matyta, nuvaziuoji i istaiga, kuri atlieka tau paslauga, atliekant paslauga jie tau pridaro nuostoliu, ir issireikalaujant tuos nuostolius tau paaiskinama,kad truksta irodymu! na niekaip netelpa galvoje!!!!
gal nusiraminsiu viska isdestysiu aiskiau!

Neprisijungęs Audrius

Re: Lietuvos policijos darbas ir su tuom susijusios problemos!!!
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2004-11-16 10:41 »
nu blin. uzuojauta, senuk. jei gerai pamenu - Statoilas?
Alfa Romeo 155 V6 3.0

senukas

• Svečias
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2004-11-16 10:47 »
ne. Statoile paciam teko dirbti metukus gerus, tai ten yra elementarus dalykas, ju vykdomos veiklos draudimas. ir kiek buvo kile problemu del irenginiu kaltes, tai klientas tikrai nenukentedavo, nes visus nuostolius padengia draudimo kompanija!

Plovykla yra Panevezyje, Molainiu g. 15 UAB \"Valstina\"!   Draudimo nerasta pas juos, tad teko aiskintis tiesiogiai su savininku! Kas nepavyko ir buvau priverstas kreiptis i musu pasakiska teismu sistema!
REZULTATAS AISKUS!

Mukas

• Svečias
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2004-11-16 10:59 »
Stiprybes tau Senuk. Is kur pas tave tiek stiprybes.

Beje Statoile preis 6 metus buvau paslydes ir suplojau skardine siuksliu deze. Man ji kainavo 1200 litu, buciau zinojes, buciau padaves Statoila i teisma.......

senukas

• Svečias
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2004-11-16 11:09 »
galejai ta laisvai daryti, motyvuodamas,kad degalines teritorija turi buti svari ir nepavojinga klientams. o jei paslidai, vadinasi danga nebuvo svari ir tuo paciu buvo pavojinga!o siaip jei kita kart, tai tokiu atveju galima perfrazuoti,kad tai padarei su transporto priemone, tad uz eismo ivyki tau teks sumoketi 100lt.,o visus kosminius degalines nuostolius padengs tavo draudimo kompanija. nes nevienas atvejis buvo kai ivaziuodavo i degalines pastata, ar nuvaziuodavo su istatytu pistoletu. kitas nuanselis yra, tas kad viska stebi vaizdo kameros, tad tuom gali islosti ir tuo paciu yra tikimybe pralosti.

Mukas

• Svečias
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2004-11-16 11:47 »
Dabar ir as jau gudrus.....  O tada vienas ratas slystelejo ant apsalusio  betono, kitas uzkibo uz nuvalyto asfalto. Dejau i siuksledeze, issikuliau lempa, suskaldziau buferi ir biski kapoto. Gavau 100 litu bauda ir dar nupirkau siuksliu deze, bo civiline atsakomybe nedraudzia tokiu dalyku.
Dabar jau kitaip daryciau, bet vistiek nenoriu eksperimentuoti su advokatais ir teismais.

Neprisijungęs Tarakonas

• Patyręs
  • Įrašai: 772
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2004-11-16 11:50 »
Iš to kiek žinau apie teismus ir advokatus, tai viskas daugumoje atveju priklauso nuo tavo piniginės užpildymo prieš pateikiant ieškinį :lol:
buvo:
Alfa Romeo 156 SW 2,4JTD
Alfa Romeo 145 1,6boxer
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 33 1.7
Alfa Romeo 164 2.0 TS
Alfa Romeo 75 2.0 TS

senukas

• Svečias
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2004-11-16 11:53 »
ne tik. pasirodo, priklauso ir nuo to, kaip musu policija atlieka tyrima ir kaip teikiasi surinkti medziaga reikalinga teismui.

Neprisijungęs Tarakonas

• Patyręs
  • Įrašai: 772
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2004-11-16 11:56 »
Senuk, jei tu man bandysi įrodyti kad teisingumas dirba žmonių labui ( na bent 50%), a6 pavadinsiu tave bevilti6ku optimistu :lol:
buvo:
Alfa Romeo 156 SW 2,4JTD
Alfa Romeo 145 1,6boxer
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 33 1.7
Alfa Romeo 164 2.0 TS
Alfa Romeo 75 2.0 TS

senukas

• Svečias
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2004-11-16 11:59 »
kai nueini pas tikrai rimta teisininka ir isdestai problema ir jis tave uztikrina, kad tai akivaizdziai tavo laimeta byla ir kaip gauni visikai priesinga tasaka, tai manau teisingumas net 1 procentelio nedirba!