Autorius Tema: Lietuvos policijos darbas ir su tuom susijusios problemos!!!  (Skaityta 15184 kartus)

Neprisijungęs Tarakonas

• Patyręs
  • Įrašai: 772
    • Žiūrėti profilį
Re: Lietuvos policijos darbas ir su tuom susijusios problemos!!!
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2004-11-16 12:05 »
Na kodėl nedirba, juk plovykla laimėjo, o kiek jie už tai atidavė teisėsaugai...  :?:  :?
buvo:
Alfa Romeo 156 SW 2,4JTD
Alfa Romeo 145 1,6boxer
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 33 1.7
Alfa Romeo 164 2.0 TS
Alfa Romeo 75 2.0 TS

Mukas

• Svečias
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2004-11-16 12:11 »
Zinai, ka pagalvoja teismas?Butum apsidraudes, Senuk, KASKO draudimu ir nep..........m niekam smegenu. Ir jis yra teisus, bet tau nuo to nei silta nei salta. Mano draugelis apsidraude KASKO pilnu draudimu - pagal jo masina isejo apie 800 litu metams. Matematika jo buvo paprasta  - laikant mokamoje aiksteleje tai kainuoja 12 men x 70 = 840.  Jau iseina pigiau, be to niekas neapdraustas del veidrodeliu, lempu ir tt. Na taip - lempas jam kieme islupo, keikesi bicas, bo ilgai reikejo ieskoti. O siaip isejo i pliusa.  Net sugebejo uz nuimtus plasmasinius ratu kalpokus pinigus atsiimti....

senukas

• Svečias
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2004-11-16 12:36 »
na uzkandau, tai dabar pabandysiu viska isdestyti kuo aiskiau (gal ir paciam palengves).
buvo grazus sekmadienis, rugsejo 5d., nutariau isvazinedamas is tevuku, nusiplausiu savo masiniuka, toje automatineje plovykloje, sulaukes savo eiles iriedejau i plovykla, operatorius apipurske masina vandeniu ir pabandes uzlenkti viena veidrodeli is manes sulauke pasakymo,kad veidrodeliai neuzsilenkia, jis kuo ramiausiai baige drekinti danga nuejo ir ijunge plovyklos meschanizma. toje plovykloje ploviausi masina ir anksciau, bet jokiu problemu nekildavo. masina stovejo teisingai, nes operatorius jokiu priekaistu neturejo, kaip ir del neuzsilenkiamu veidrodeliu. kai sepeciai ejo i galine masinos dali nieko neatsitiko, bet jiems griztant trach bum bem ir kabo mano vairuotojo puses veidrodelis ant laidu.sepetys uzkabino ir atlauze. as nieko nelaugdamas is masinos ir tam operatoriui  su pirstu rodyti, kad turim beda. paziurejo, konstatavo fakta, kad tai ivyko! as ramiai pavaziavau toliau,kad netrugdyciau plovyklos tolesnio darbo. operatorius padare skambuti savininkui ir nupasakojo esme.baigus kalbeti operatoriui su savininku isgirdau plovyklos valdzios pozicija: 30lt.+ pinigai uz plovyma! kol operatorius kalbejo su savininkais, as padariau prelimenaria apklausa kiek man tai kainuos(Laimis:)). kaip minimum 150 ir dar daug laiko! tada as tam savininkui skambuti ir viska normaliai isdesciau:ar jie juokauja ar tik siaip durniu stumdo su tokia suma! o apie veiklos draudima, tai jis manau koki antra karta isgirdo apskritai. matau nieko gero nebus, skambutis policijai, kad butu uzfiksuotas ivykis ir surasyti atitinkami popieriukai. sulaukus policijos buvo viskas nufotografuota ir paimti paaiskinimai is manes ir is operatoriaus. plovyklos savininkas sutiko atliginti zala, jei as pristatau dokumentus irodancius mano islaidas. viskas lyg tuo ir baigiasi, as po dvieju savaiciu pristatau jam saskaita faktura uz 270 lt. jis man rezia 200lt.+ senas veidrodelis tipo ekspertizei padaryti,o tada likusius 70lt. as jam sorry, bet senas veidrodelis jau seniai ismestas, nes tai nebuvo fiksuojamas kaip daiktinis irodymas. nesutarus popieriukai visi i teisma. piorminis popieriuku apiforminimas 100lt. teismo sprendimas mano naudai: priteisti visa suma + teismo islaidas. sekantis etapas plovykla apskundzia teismo sprendima ir reikalauja tolesnio bylos nagrinejimo, motyvuodama tuo kad masina sena ir detales nusidevejusios, tad reikalinga dalies ekspertize. paskundus ta ju priestaravima paskelbiamas teismo posedis, dalyvaujant tiesiogiai man ir atsakovui. del tam tikru kliuciu as negaliu atstovauti teisme, tad pasamdau advokata (200lt,). sis posedis jau turi vykti su visa surinkta medziaga ir abieju pusiu atstovais. viskas lyg ir ok. bet posedzio metu is teisejos lupu vis skamba zodziai: cia tik prielaidos, kur irodymai! o gi pasirodo: policijos surinkta medziaga susideda tik is mano, operatoriaus pasiaiskinimu. kur nuotraukos, kur liudininku apklausa! nieko! visikai nieko. tad mano advokato pastangos apeliuoti i akyvaizdzia tiesa lieka bevaises, buvo bandoma verstis per vartotuoju teises, bet irgi pilnas 0. tad likau su sulauzytu veidrodziu+teismos islaidos (apie 320lt.)+ neapykanta tiems supistiems velniop velniai rautų! mentas, nuopysoms! (sorry, vos nesulauziau klaviaturos).

tokios tokeles musu marijos zemeje!!!!!!

Neprisijungęs Arturas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 91
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2004-11-16 13:06 »
Niekaip nesupratau kas is cia aprasyto yra susije su policija?
Alfa romeo 164Q, Toyota celica st165, Alfa romeo 155 2.5td

Neprisijungęs cuore sportivo

• Klubo narys
  • Lankytojas
  • Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2004-11-16 13:10 »
Citata
Niekaip nesupratau kas is cia aprasyto yra susije su policija?

O tu dar paskaityk ... Jei neuzteks - tai dar ir dar ....

P.S. Senuk laikykis ...
Buvo:alfa 155 V6 rosso 
alfa 75 V6 america
alfa 156 ts
Dabar: alfa 156 SW 2,4 20v
alfa GTV V6 24v

senukas

• Svečias
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2004-11-16 13:12 »
o tai tas, kad policijos atseit atliktas darbas yra visiskai nulinis! manau visiem akyvaizdu,kad niekas kitas negali atlikti tokiu funkciju,kaip irodymu surinkimas ir faktu uzfiksavimas. mano pateiktos nuotraukos ir liudininku zodziai neturetu jokio teisinio svarmens. o kai mentai nesurinko ir nieko neuzfiksavo, o jei ir ka uzfiksavo, tai tik iki nuovados, tai ir gaunam sekanti rezultata!

Mukas

• Svečias
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2004-11-16 15:38 »
Nezianau ar nebutu visiskai naglai, bet gal galima policija paduoti i teisma uz protokole numatytu prievoliu nevykdyma? Na nezinau kaiptai atrodytu, bet procesas jau atejo i ceitnota.

senukas

• Svečias
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2004-11-16 15:41 »
galima ir paskutini teismo sprendima apskusti, bet laiko atgalios nebeatsuksi, nera kaip tu irodymu pakartotinai surinkti.o del policijos sakos kirtimo, tai manau su savo kiseniniu peiliuku,klausimas ar iveikciau tokio storio zieve!

Neprisijungęs erik4nas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 70
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2004-11-16 16:03 »
Citata
Tai va. Viskas  prasidejo nuo to, kad man automatineje plovykloje nulauze veidrodeli. manau daugelis tai zinote. Vakar ivyko galutinis teismo posedis ir as ta byla pralaimejau! siaip esu beprotiskai isiutes ant visos teisesaugos sistemos! kur tai matyta, nuvaziuoji i istaiga, kuri atlieka tau paslauga, atliekant paslauga jie tau pridaro nuostoliu, ir issireikalaujant tuos nuostolius tau paaiskinama,kad truksta irodymu! na niekaip netelpa galvoje!!!!
gal nusiraminsiu viska isdestysiu aiskiau!

TU nebandei pasidomėt ar ten nefilmuoja
kas yra

senukas

• Svečias
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2004-11-16 16:08 »
jei neranda lesu apsidrausti, tai apie stebejimo sistema nera ka ir kalbeti. siaip manau tai bus gera pamoka, masina plauti savom rankitem arba prasyti graziu mergaiciu tai daryti. o jei jau salygos visiskai tam nepalankios, tai bent jau minti i plovykla, kur plauna rankomis (viena zinau:)).