Tai apie ka mes kalbam? Jei lyginam androidus, sony, samsa, htc, zte, hujavei ir t.t. tuomet, taip. Juos galima lyginti, rinktis ir vertinti spartesnis ar letesnis aparatas bus, sprendziant pagal deklaruojamus mhz, bei ram. Bet jeigu kalbam, kaip siuo atveju, apie ios lyginima su android, tai cia visiskai nesulyginami dalykai, ir sakyti, kad iphone turi keleriais metais pasenusi hardwar ar, kad koks htc, ar kitas android is flagmanu serijos geresnis, nes turi daugiau mhz ir ram, yra visiska nesamone. Nes, kam iphone reikalinga daugiau gelezies, nei jis jos turi? Kad daugiau elektros energijos suvartotu? Klaseje ar kieme pries draugus pasigirti, pas ka ramu ir branduoliu daugiau? Kam? As to nesuprantu. Man asmeniskai svarbu, kad daiktas veiktu, paimi i rankas, ijungi ir veikia. Veikia nepriekaistingai, kaip legendine 3310 kadais, be jokio lago, be jokios reklamos, be jokiu antivirusiniu, flesinimu, hakinimu, instaliavimu, isinstaliavimu ir perinstaliavimo ir kito laiko gaisimo, kazkada man visa tai patikdavo, net buvau ant pasineses, bet gal pasenau, gal tiesiog atsibodo, man tai nebeidomu ir neturiu tam laiko. Ir man visiskai nerupi kiek ten ramu telefone ar koks procas jame, man svarbu, kad viskas kas ten yra, veiktu! Jeigu kam nors i7 atrodo su keliais metais pasenusiu hardawaru, tai ka ten kalbeti apie mano seni 5S, kurio hardwaras turbut butu ivardintas, kaip is akmens amziaus. Nepaisant to jis veikia puikiai, be menkiausio lago, be jokiu nesusipratimu. Todel man visiskai nesuprantama, kam reikia daugiau gelezies, kai jos pilnai pakanka