Turėjau prieš tai LG L7... Pats telefonas gal ir neblogas buvo, ekranas, kamera man +/- tiko, bet "geležis", tai eina ji n*... Koma. Lėtas, stringa, nepasileidžia... Vienu žodžiu. Koma. Rišys veikia kaip nori. Jei pradėjo siųstis atnaujinimus, tai geriau neliest jo, nes tuo metu jis būna nenaudingas niekam. Po to kurį laiką turėjau LG L4, anas buvo naujesnio modelio, nors ir mažesnis, bet veikė žymiai stabiliau ir patikimiau, nei L7. Daugia unieko
Dabar turiu Samsung A5 (senesnio modelio) asmeninį ir Samsung J5 darbinį. Kolkas asmeniniu esu patenkintas, nei stringa, jei grybauja stipriai. Kameros man užtenka, nes telefone fotikas man nėra didelis privalumas. Gerai, kai jis yra, gerai, kad ne "muilinės" kokybė, bet ne daugiau. Nuotraukom turiu veidrodinį Nikon, kurio, manau kolkas joks telefonas dar nepakeis
Kas nelabai patiko, tai baterija. Ji yra įmontuota ir nekeičiama. Laiko gan trumpai, bet manau čia daugumos smartų achilas. Darbinis J5 realiai nelabai kuom skiriasi nuo A5. J5 turi neįmontuotą bateriją, laiko ilgiau, RAM mažiau, ekranas truputį ryškesnis (bet neturi šviesos daviklio), naujesnis softas ir truputį maloniau rankoj guli, nes forma yra apvalesnė lyginant su A5. Dar trumpai esu turėjęs Huawei P8 Lite. Buvo kaip darbinis irgi, bet daugiau sakiau niekada tokio neturėsiu, o jei ir turėsiu, tai nebent su "grynu" Android'u, o ne Huawei "patobulintu". Valdymas man labai nepatiko, pats meniu labai kvailas, nei iš šio nei iš to susiurbė visus mobilius duomenis (~2 GB) per kelias valandas, nors ir buvo pajungtas prie Wi-Fi ir niekaip nesupratau kodėl
Nustatymai labai sunkiai suprantami, bet ekranas tikrai neblogas, o ir baterija +/- nebloga. Ir svorio jam reikėtų numest. Va.