Autorius Tema: Maciau!  (Skaityta 101022 kartus)

Neprisijungęs Audrius

Maciau!
« Įrašytas: 2004-04-10 10:08 »
na va. sugalvojau apskelbti ir cia. pastaruoju metu mieste pastebiu vis daugiau Alfu. padaugejo 155 ir laaabai zenkliai 164, 156. visada labai maloniai nuteikia, kada vairuotojas atkreipia demesi i tavo masina, nes ji - Alfa.
O va ketvirtadieni, centre maciau Mindaugeli, tik kaddel kamsciu nespejau pasivyt... manau jis mane mate savo veidrodeliuose :)
Alfa Romeo 155 V6 3.0

Walksafari

• Svečias
Re: Maciau!
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2004-04-11 12:15 »
Na jei visi saziningai su lipdukais butu gal ir galima butu sakyti, kad matau, bet .... (balsavau ne)

kryzhius

• Svečias
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2004-04-11 13:35 »
Klausimas: ar daznai tai jei karta matei tai atsakymas \"NE\"  :)
Siaip Mindauga maciau bet vaziavau su tarnybine Niva (Niveja  :P )
mosikavau nezinau ar mate, grazuole jo  :wink:

dainoras

• Svečias
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2004-04-11 16:24 »
mano kaime as vienintelis su alfa.tai ir visos mergos mano ,tiesiog lydosi ant ant zvirkelio (juokauju)

Neprisijungęs Audrius

« Atsakymas #4 Įrašytas: 2004-04-12 20:19 »
a vo dabar prisipazinkit kas nors kas esat itrauke Alfista i kluba is gatves? girdejau toki varianta, kad kazka susitabde gatveje ir pasiule stoti i kluba. kiek pamenu, zmogus buvo labai maloniai nustebintas. bet ar jis istojo i kluba, sito nezinau... kyla kartais mintis tokia... :)
Alfa Romeo 155 V6 3.0

Neprisijungęs Mindaugas

• Patyręs
  • Įrašai: 761
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2004-04-12 21:16 »
buvau vienam 33-ios savininkui panasiai pasiules, tai nezinau ar istojo, forume pagal nick\'a lyg maciau
Alfa 33 1.6L boxer

esmė yra visuose musyse

Neprisijungęs AlfIndraja

• Klubo narys
  • Veteranas
  • Įrašai: 2194
    • Žiūrėti profilį
    • Asmeninis puslapis
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2004-04-13 22:56 »
Kas del tu pritravinimu ish gatves :)
Tai klubo pradzhia tokia ir buvo, pamatai Alfa ir klausi, \"nenori i kluba\" ;)
Dar buvo lapeliai uzh valytuvu kaishiojami...
Visi, ka ash buvau pakvietus, tai ateidavo, viena karteli i koki meeta ir dingdavo, kai suzhinodavo, kad reik mokeschius moket, vsio takoje...
Na bijo isipareigoti :)
Na Musolinis daug zhmoniu prikvietes, gal jis ka papasakos?
Viva la vita!

sade

• Svečias
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2004-04-14 12:52 »
Tiesa sakant tik viena karta maciau tamsia alfa 155 Kaune su klubo lipduku ant priekinio sparno. Daugiau kazkaip netenka susitikt :wink:

ziustas

• Svečias
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2004-04-14 19:19 »
Pries mazdaug pora savaiciu teko velai vakare (praktiskai gal apie 2 val. nakties) vaziuoti per Zemuosius Sancius, Kaune. Kaip bebutu keista, vienas sviesoforas vis dar veike. O dar keisciau, kad visoje gatveje prie to sviesoforo sustojom dviese: as ir tamsiai zalias (del spalvos negaliu garantuoti del naktinio apsvietimo) AR 164. Pamenu, kaip linksmai susimojavau su jos vairuotoju, kaip abu demonstratyviai nuzvelge vienas kito automobiliukus kilstelejome nykscius. Nezinau, ar jis priklause klubui, ar ne, taciau pati istorijos esme (toks atsitiktinumas ir toks liuksiskas neverbalinis susibendravimas) man labai pakele nuotaika. :D

Walksafari

• Svečias
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2004-04-15 08:43 »
na o as, o as.. taip pat ne per seniausiai viena vakara is Akropolio isvaziavau ir taip pat isvaziavo viena AR166, prasineseme ant kokio 100 - 120, paskui jis dar paspaude ir pabego, su seimyna vaziavau, nenorejau miestu daugiau varyti. Tiesa gaila nyksciu nebuvo kada kilnoti. Bet tas susitikimas manau, daugiau piktybinis bent jau is jo puses buvo :(