Aciu uz komentara! Pabandysiu kuri vakara su multimetru paieskoti gyvybes fiskej. Jau surinkau visas plastmases pries sventes, reiks vel pasiskersti bagazine.
Metai 2008, turetu butu 1-as fl. Visi "pirkejo gide" isvardyti pozymiai nurodo, kad fl. Gal eina pagal VIN tiksliai nustatyti? Siaip dokumentuose pagaminimas 2008-01, o pirkimas 2008-07 atrodo.
Srotinis modulis turejo toki pati detales koda - 50504760 (prisegu foto savo modulio). Gaila, neturiu kieno paprasyti pasijungti mano moduli prie savo masinos patestavimui.
O man kilo mintis del laidu todel, kad masina pas vokieti buvo apkandziota kiauniu, buvo valytuvu groteliu guma nukramtyta kur prie lango glaudziasi, poto buvo radijo antena nukramtyta, tai gal ir laidus nukramte, nors vokietis sake, kad po kapotu ilindusios nebuvo, zalos ten nepridaryta. Bet jeigu tie laidai eina salone, po slenksciu apdaila, tai ten nukramtyti nera jokiu sansu. O kur stovi tas body kompas? Kaip rasti laidu diagramas pvz body kompo arba pdc bloko? Parsiunciau eLearn, viskas ten idomu, bet kaip surasti butent to, ko reikia, tai atrodo labai sudetinga, search funkcija neveikia, gal nemoku naudotis.
Dar pasilieku tikimybe, kad mano tas bluetooth obd2 adapteris nenori jungtis butent prie parkingo modulio. Reiktu pabandyti prisijungti prie kitos alfos pdc modulio arba reiktu laido, kuris pas kazka jungiasi prie pdc modulio, bet velgi, neturiu pazistamo su ar159.