Meistrai, kurie dirba Autofficina, mokėsi ir dirba Alfa RS servise pas Zazą, taigi mokyklą turi puikią. Tikrai neverta važiuot dabar 100 km, kai tą patį gali gauti vietoje. Ir čia ne šiaip reklama servise - tiesiog pastovus bendravimas su tais žmonėmis pastoviai. 
Panašiai, kaip pas mane variantas, tik rinkausi pats tada 156'ą' be jokių patarimų ir žinančių. O va tada prasidėjo klubai ir alfizmai... 
Na ok labai ačiū už atsakymus. Dabar jau žinosiu į kur važiuoti kai surinksiu lėšų varikliui patvarkyt.
Ir aš pats pasikonsultuot kaip ir su niekuo neturėjau (niekam iš pažistamų alfos neprimtinos), tiesiog į servisą nuvežiau apžiūrėti kokiu stambesnių defektų vat ten ka pasake ta pasake, po to kai nusipirkau dažnokai skaitinėju forume, bet vis nesusiruošdavau pasiklausti

nemazai prisikankinai su ta alfa.. kuriu ji metu? kokia komplektacija?
gal svarstytinas variantas tiesiog kito motoro ieskoti arba viso donoro. gal bus paprasciau, nei ilgai ir nuobodziai ieskoti bedu. o jei ir nustatys beda, ji nebus pigi. neaisku ar verta tiek deti i nedideles vertes auto..
Na šiek tiek skaudino jį mano širdį, bet vis tiek aš ją myliu

Jei neklystu 2002-03-06, 1.6ts 88kW komplektaciją distinctive 2-jų durų.
Vat ir pats galvojau ir vis dar galvojų gal keisti variklį, bet kai pasiskaičiau čia aplinkui tai sutinku kad kai pirksiu motorą nežinia kokios jis bus būklės, o kai jau susitvarkysi kapitaliai tai jau patikimiau. Na o dėl auto vertės tai, kaip ir neplanuoju jos pardavinėt, man ji patinka, su ją malonu važiuoti tai ir noriu prie jos likti, tai vat tas pinigu kisimas gaunasi dėl savęs. Na bet reikia rimtai pagalvoti, galbūt rasiu koki kita modeli kuris labiau patiks. Šiaip priekis gražesnis 159, bet man jos vairas ir skydelis nelabai, kuro likutis ir temperatūra per vidurį kažkaip asmeniškai nelabai.