Viskas labai gražiai atrodo, tik trūksta BREMBO stabdžių. Duslintuvo antgalis irgi dailiai tiko, bet man labiau "limpa" V6 bakelis... Bendrai paėmus - Alfa tikrai nekasdienė
Gerai pastebeta, daug visko cia dedama, bet. Aparatura yra, bet normalaus garso atkurimo saltinio ir duru paruosimo NE, bakelis kazkoks "brangus" yra, bet teisingo variklio ir netgi teisingo bakelio NE, apdaila kazkokia yra, bet teisingu stabdziu disku ir suportu NE. Pyk nepykes, bet, kol darbai nebuvo prasideje, skirtingai nuodaugelio forumo pesimistu, buvau optimistas ir is tu kalbu ir planu tikejausi gerokai didesniu ir solidesniu pokyciu. Dabar man viskas jau panaseja i ejima link tiurlingo, kazka lipdyti, pigiausiom samatom, tsakant
Del tos pacios aparaturos, tau jau kelis kartus imete, siuo atzvilgiu, vienos rimtai padarytos 166 nuorodas, o tu vistiek irodineji, kad niekas cia nieko nemoka ir nesupranta, negirdi, koki nuostabu garsa skleidzia yatour ir kaip puikiai skamba "brangus" garsiakalbiai neparuostose duryse, arba, kad kazkoks antgalis yra stebuklas ir ismetimo "vinis"
Kazkada, kai daugiau tuo domejausi, tai zmones, kurie atvaziuodavo i "meetus" susideje i auto brangiausias aparaturas, ne kuris net ir lempini stiprintuva susilituodavo i bagazine (kazkaip dar ir uzmaitindavo ji be elektros rozetes), net nesileisdavo i kalbas apie aparaturos tobulinima, nepadarius duru paruosimo ir garso izoliacijos, ir niekas neirodinedavo, kiek metu tas ar kitas aparaturas montuoja, nes visi viska suprasdavo is darbu atlikimo