Na dėl projekto baigties dažniausiai kaltas pats savininkas visko iki galo nepasvėręs ir nesusidaręs plano. Jeigu bus sudarytas planas ir bus jo laikomasi, nemanau, kad projektas būtų tiesiog numestas. Tokie dalykai, kaip atsibodo, mano atveju, nelabai įmanomi, tačiau kalbam ne apie tai.
Atrestauruoti 75'tą su V6 - mano viena iš realesnių svajonių, tačiau to nedarau, nes šiuo metu prioritetai kiek kiti.
Ford Scorpio galima iš kart atmest, su limuzinu ir dar Fordu nepadriftinsi (na nebent: Sigučio, filmuok lygio

). Ford Sierra iš realiasnių variantų 2.0 DOHC geriausiu atveju ant šlapio antru bėgiu užsimesi. Ant sauso pirmas ir antro čiut čiut pasuka + jų būklės tokios, kad variklis laiko trumpiau, nei padangų komplektas (išbandyta asmeniškai, tuoj bus trečias motoras keičiamas

). BMW tiesiog nepatinka. Opel Omega per sunki, su tvartu irgi nepačiuožinėsi. Volvo 340/360 be variklio swap'o nieko nebus, o čia jau TA nebepraeisi + jei kas, su draudimu problemos. Didesni Volvo per dideli. Ties čia ir baigiasi visi logiški winterbeateriai.
Aš labiau už 3.0 V6, kurį būtų lengviau gauti + mažiau problemų. Na, o sraigė, visiškai realus variantas, bent 2.5 V6 be didesnių problemų ir su labai mažu biudžetu buvo užturbinta. Tiesa, tada prasideda transmisijos problemos, bet čia jau kita tema ir kol kas tai neaktualu.