Autorius Tema: AR 159 2.4 JTDm: keli klausimai nusipirkus:  (Skaityta 6513 kartus)

Neprisijungęs rasti

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
AR 159 2.4 JTDm: keli klausimai nusipirkus:
« Įrašytas: 2015-04-08 23:16 »
Sveiki, iskilo keletas klausimu. 1 Saugos dirzas pipsejimas, kaip supratau alfoje neisjungiu jo ar galima su diagnostikos iranga? 2 Xenon'ai man ant trumpu noretusi jog sviestu toliau, nerandu ju reguliatorius.3 Valytuvai ir pas jus tokie buki, auto rezimas kol dulksna jis nevalo, tik kaip jau gerai uznesa pradeda valyti.4 Klimato kontrole kaip padaryti ne auto rezima, nes ji pati ten karaliene :D 5 Prabegusi 150 tuks, o begiai jungiasi taip kietai, standziai turi istumti, seip jokiu garsu nera, bet pirma masina kur taip idomiai, cia gal pradiniai simtomai dezes galui? 6 Uzspaudi pradeda traukt bet ties 1 bar pauze buna tokia trumpa, poto vel pucia. Cia turbo lagas? Bes jis gi buna nuo pradziu, o man cia eigoje. Motoras 2.4jtdm. Dekui uz kantrybe  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2015-04-08 23:18 sukūrė rasti »

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
Ats: AR 159 2.4 JTDm: keli klausimai nusipirkus:
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2015-04-08 23:42 »
Uzsisek ir nepipses,xenonu pavarge lesiai arba lemputes,o gal nori,kad sviestu kaip ylgos? .del valytuvu neaisku kas yra gerai uznesa.klima yra karaliene ir kaip jai reikia taip valdo,nebent lauko temperatura rodo bloga arba vidaus davikliai grybauja kas mazai tiketina. Lagas su turbu turi but ziurint nuo kokiu apsuku kada spaudi ir kokiam greiti.
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs tiesiogAS

• Klubo narys
  • Patyręs
  • Įrašai: 702
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2015-04-08 23:55 »
Xenonai reguliuojasi automatiskai, reguliatoriaus nebuna. Gali paziuret vairuotojo pusej prie virsutines sakes yra toks daikciukas prijungtas, jis xenonus reguliuoja pagal pakaba, gal nuluzes ar pan. Ir aisku gali mechaniskai lempas pareguliuot su irankiais.

Del turbos tai lagu vadinamas nuo mazu apsuku esantis bukumas(kol turba pradeda pusti). Jei prie 1bar ten kazkas vyksta, gali buti, kad sparnuote stringa ar dar koks sudas. Gali pasijungt diagnostika ir patikrint vaziuojant.

Ir buvo, ir yra, ir, turbut, bus :)

Neprisijungęs shpuncik

• Veteranas
  • Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2015-04-09 02:00 »
Sveiki, iskilo keletas klausimu. 1 Saugos dirzas pipsejimas, kaip supratau alfoje neisjungiu jo ar galima su diagnostikos iranga? 2 Xenon'ai man ant trumpu noretusi jog sviestu toliau, nerandu ju reguliatorius.3 Valytuvai ir pas jus tokie buki, auto rezimas kol dulksna jis nevalo, tik kaip jau gerai uznesa pradeda valyti.4 Klimato kontrole kaip padaryti ne auto rezima, nes ji pati ten karaliene :D 5 Prabegusi 150 tuks, o begiai jungiasi taip kietai, standziai turi istumti, seip jokiu garsu nera, bet pirma masina kur taip idomiai, cia gal pradiniai simtomai dezes galui? 6 Uzspaudi pradeda traukt bet ties 1 bar pauze buna tokia trumpa, poto vel pucia. Cia turbo lagas? Bes jis gi buna nuo pradziu, o man cia eigoje. Motoras 2.4jtdm. Dekui uz kantrybe  :D

1 - įjungiama/išjungiama diagnostikos pagalba
2 - xenonai kilnojasi automatiškai. įjungus degimą turi suvaikščioti aukštyn-žemyn. jei nevaikšto - gedimas. jei vaikšto, bet per žemai šviečia - sureguliuoti reik.
3 - šitas dalykas niekad normaliai ir neveikė :D paburus galima gražinti intervalinį režimą, bet dings automatinės šviesos.
4 - kiek pamenu lyg auto visada įjungtas. full auto nuo auto skiriasi. pasigooglink kuom arba vartotojo vadova paskaityk.
5 - pojučių kol kas per internetą dar neeina perduoti. jei lyginti su kokia gazelka tai jo, kiečiau. jei su kokiu Cooper S - tai 159'oj kaip per sviestą jungias ;)
6 - diagnostika junkis
145 1.9JTD ant dalių
145 1.9JTD Edizione Sportiva
145 1.6 Boxer by Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Swedish brick Volvo 480

Neprisijungęs Pavas

• Patyręs
  • Įrašai: 488
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2015-04-09 10:18 »
Diržus reikia segtis ir nesukti galvos.

Su xenonais nesusidūriau.

Klimato kontrolė auto išsijungs tik pareguliavus kažką, bet taip, ji yra kvailoka ir mane užknisa.

Valytuvai ant Auto irgi nėra patys protingiausi ir 80 proc. atvejų valo, kada jie nori, o ne tada, kada reikia. Čia galbūt galima kažką pakeisti, bet nesukau galvos perdaug.

Dėl Turbos - manau, kad čia DPF. Pas mane buvo tas, kai dpf regeneracija..

O dėžė pas mane automatas, tai irgi ne pūkelis...pasidaužo kartais. :)

Neprisijungęs Fylfot

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 164
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2015-04-09 10:32 »
Valytuvų net ir automatinio rėžimo jautrumą galima reguliuoti pasukant "ratuką" ant rankenėlės. Jei nustatytas mažiausias jautrumas, tai tikrai kartais nesulaukiu ir pavalau "rankiniu" būdu :)
Kiek pastebėjau klimato kontrolė žiemos metu, kai lauke temperatūra žemesnė nei nustatyta mašinoje ir kai išjungtas kompresorius, pučia tik labai karštą orą. Nelabai žinau ką reiškia kai bėgiai jungiasi kietai, bet kad jie jungiasi precizškiau nei prieš tai vairuotuose automobiliuose - tikrai taip. Nu gerai, gal ir kiečiau :) Pas mane rankinė dėžė. Dėl turbo nekomentuosiu, nes pas mane 1.9

Neprisijungęs rasti

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2015-04-09 13:58 »
Bandau dar perprasti itala :) reiks manuala susirasti. Diagnostika manau nepamaisys plius jei dar isjungti galima pipsejima. Greiciu deze mechanine, kiek vairaves 406, 607 mazda3 ten gali mesti begi daug maz i ta vieta ir isimeta, o cia toks jausmas turi tiksliai pataikyti, kitaip stumi .Atrodo, kad sankaba nedaspausta iki galo. Man klimato kontrole tai erzina, vaziuoju ryte ijungia kondiske. Arba pasidarau ant pirmo bruksnelio kad pustu man tokio uztenka, tai sustojus uzgesinus, kai vel vaziuoju isisjungia vel ten ciut ne visi, sumazinu laipsnius tada kondiske jungiasi nemoku gal dar naudotis. Dar yra vairuotojo sedynes oda sone paaizejus, ne kiaurai, bet jau pazeista odos struktura, kaip uzkonservuoti. Pamenu draugui buvo taip pat suaizejus tai gal po metu praplyso. Ar cia pades tie pieneliai, ar tiesiog kai praplys vaziuoti kar persiutu sona?

Neprisijungęs Dancius

• Veteranas
  • Įrašai: 4409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2015-04-09 16:16 »
Pas mane 4 metai kaip suaizejus ir neplysta,svarbu impregnuot ja,kad nekietetu. Alfa naudoja tikrai stora oda lyginant su kitais gamintojais .
AR159 2.0 jtdm Ti

Neprisijungęs Zhalias

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
    • "Alfa Romeo" klubas Racing Team
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2015-04-09 16:37 »
O dėžė pas mane automatas, tai irgi ne pūkelis...pasidaužo kartais. :)
Pagalvok apie dėžės tepalo keitimą...
Buvo: AR33, AR164, AR156, AR147 T.S., AR147 JTD 16v, AR155 TI ZE, AR 159 JTD, AR GT JTD, AR Giulietta JTD, AR Giulietta QV, AR Giulietta Sportiva, AR 75.
Yra: AR GT 3.0 V6 24v Diavolo Rosso, AR GTV6, AR 156 GTA, AR Spider Duetto, Maserati Quattroporte, Maserati Granturismo.

Neprisijungęs Megejas

« Atsakymas #9 Įrašytas: 2015-04-09 19:36 »
3. Kažkaip pastebėjau, kad kol mašina šalta ar bent jau salone nėra šilta, tai valytuvai grybauja kažkiek, bet kai sušyla viskas, tai pradeda veikti be priekaištų..
4. Pas mane iš pradžių pučia taip kaip nustatyta, bet kai variklis įšyla iki tam tikros temp. tada įsijungia auto, bet jei išjungiu, tai toliau vėl pučia kaip nustatau.
5. Aš ir galvoju kas čia su tai bėgiais, tikrai pokiečiai jungiasi. Jei jungi neskubant, tai lengviau, jei nori greičiau, tai reikia smarkiau spustelt. Kolkas nesuku smegenų.
Buvo: '96 Lancia Kappa 2.0
         '99 AR 156 1.6 TS
         '02 AR 156 1.9 SW JTD
Yra: '06 AR 159 2.4 JTD