Autorius Tema: Techninės apžiūros atėmimas ir su tuo susiję dalykai  (Skaityta 17060 kartus)

Neprisijungęs Zenius

• Patyręs
  • Įrašai: 595
    • Žiūrėti profilį
Ats: Techninės apžiūros atėmimas ir su tuo susiję dalykai
« Atsakymas #30 Įrašytas: 2014-05-16 10:04 »
Su masinos tvarkingumu kaip su sveikata,vakar sveikas siandien kotai ne kas.
; VAZ 2103,VAZ 8 ,Opel Senator, 2.5 .LANCIA PRISMA 1.9 D 65 AG ,Renault 11 d 1.6.  Vw Golf II 1.6 D .Chevrolet Camaro IROC-Z.  Vw Passat B5 1.6.OPEL VECTRA 4X4 16V A6 C4 Avant 2.5 TDI Quattro 1997. A8 3.7 V8 QUATTRO . Dar  C4 2.5 TDI  QUATTRO . Vw Tiguan D. A6 3.0 TDI Quattro.  Turiu; Crosswagon Q4

Neprisijungęs diavas

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 54
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31 Įrašytas: 2014-05-16 10:38 »
Su masinos tvarkingumu kaip su sveikata,vakar sveikas siandien kotai ne kas.

Būna kartais ir pora lempučių per dieną perdega jei nekokybiškas nuperki :D tai truputį streso :D
Alfa Romeo 156 2004 1.9 JTD SPORTWAGON

Neprisijungęs Disco_V

• Veteranas
  • Įrašai: 4374
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32 Įrašytas: 2014-05-16 11:29 »
Na, nusispjaunu tris kartus ir į stalą pabeldžiu, bet per metus laiko remontui išleidau max 30 litų, tai buvo dvi lemputės. Nieko nesakau - niekada nežinosi, kas laukia už kito kampo, bet juk lygiai taip pat nežinai, ar rytoj tavęs nesustabdys kur nors, todėl manau, kad mašinos techninį stovį reikia laikyti visada gerą, kad būtum tikras, jog jei ir rytoj sustabdžius policijai tu būsi 100% užtikrintas mašinos technine būkle, o ne verksi policijos mašinoj bandydamas atsiskaityti su pareigūnu IKI saulutėmis. Negi taip sunku tiesiog laikytis bent jau elementarių taisyklių, o ne galvoti kaip jas apeiti?
O gal jūs norėtumėt, kad jums vietoj skrandžio įsiūtų bambalį, nes neva pasak daktaro bambalis yra žymiai geriau, negu tavo numylėtas skrandis?
« Paskutinį kartą keitė: 2014-05-16 11:32 sukūrė Karolis! »
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.0 T.S. 1998 m. Rosso...
Buvo: Alfa Romeo 156, 2.4 JTD. 2003 m. Blu Meteo...
Yra: SAAB 9-3 SW, 1.9 TiD. 2005 m. Black...
Bus:   Alfa Romeo 159

"La meccanica delle emozioni"

Neprisijungęs moonshine

« Atsakymas #33 Įrašytas: 2014-05-16 11:51 »
... mašinos techninį stovį reikia laikyti visada gerą, kad būtum tikras, jog jei ir rytoj sustabdžius policijai tu būsi 100% užtikrintas mašinos technine būkle...
100% aš niekad nesu. Visada turiu 1% tikimybę, kad pyst kaip tik šiuo  momentu paėmė ir nebedega kuri nors lemputė, o aš apie tai nieko (dar) neįtariu  :idea:  ;D
Vieni turi proto, o kiti neturi, ir viskas.  :idea:

GTV 3.0 24V Lusso
Lancia Musa 1.4 16V

Neprisijungęs Masas

« Atsakymas #34 Įrašytas: 2014-05-16 12:24 »
... mašinos techninį stovį reikia laikyti visada gerą, kad būtum tikras, jog jei ir rytoj sustabdžius policijai tu būsi 100% užtikrintas mašinos technine būkle...
100% aš niekad nesu. Visada turiu 1% tikimybę, kad pyst kaip tik šiuo  momentu paėmė ir nebedega kuri nors lemputė, o aš apie tai nieko (dar) neįtariu  :idea:  ;D
Ką aš ir bandžiau savo pirmame poste parašyti.
AR CCC 147 1.9 103kW Nr.12

Neprisijungęs ZX

• Lankytojas
  • Įrašai: 317
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35 Įrašytas: 2014-05-16 12:49 »
o as savo kailiu patyriau:
vaziuoju, tiksliau stoviu kamstyje ir matau savo tvarkingai svieciancias lempas(i priekyje stovincios masinos bamperi, kaip veidrodyje)...pagaliau istrunku i plenta ir vel turiu sustot, nes stabdo...duodu dokumentus, ir klausiu kas yra, o tas jau zengdamas zingsni link savo masinos sako, kad "nedega desines puses zibintas, palaukite" ir jau eina mane "baust" ...staiga pusiau pasitraukes is pirmos juostos privaziuoja kazkoks svecias is baltarusijos ir labai mandagiai ima policininko klausineti kelio, tada tas matyt pamates, kad ant kelio per daug kliuciu,  zengia atgal, grazina man dokumentus ir pareikalauja "susitvarkyti automobili"...neabejoju, kad bus analogisku situaciju su TA atemimu...

Neprisijungęs moonshine

« Atsakymas #36 Įrašytas: 2014-05-16 12:53 »
Ką aš ir bandžiau savo pirmame poste parašyti.
Old school šoferiai suprato ;D Tie, kuriem nuo pat draiverio karjeros pradžios apie viską praneša borto kompas ir niekaip kitaip gyvenime nėr buvę  ;D - matyt, nė neįsikirto kaip čia dabar taip gali būti  :lol: Ir apskritai, mašinas, kuriose nėr borto kompo ir nieks apie nieką nepraneša - matomai reik nurašyt į pensiją kartu su 80mečiais sinjorais?  :lol:

GTV 3.0 24V Lusso
Lancia Musa 1.4 16V

Neprisijungęs ZX

• Lankytojas
  • Įrašai: 317
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37 Įrašytas: 2014-05-16 13:08 »
tai o kaip kitaip, jos gi neekologiskos, netaupios, nesaugios, dar ypac tos senovines benzinines su didziuliais 3.0 italiskais varikliais ...fui, uzdraust visas nedelsiant...

Neprisijungęs moonshine

« Atsakymas #38 Įrašytas: 2014-05-16 13:09 »
neabejoju, kad bus analogisku situaciju su TA atemimu...
Labai atrodo, kad dėl lempučių nedegimo ten tos sąlygos yra jungtinės - jei tave pagaus nedegant galiniam gabaritui - iškart gausi baudą, o po to  turėsi galimybę įsijungti avarines arba pasikeist nedegančią lemputę arba (gal?) prisitvirtinti avarinį ženklą. Jei joks iš tolesnių veiksmų nepavyks - va tada plius turėtų atimt TA. Bent jau mums taip atrodo.
« Paskutinį kartą keitė: 2014-05-16 13:15 sukūrė moonshine »

GTV 3.0 24V Lusso
Lancia Musa 1.4 16V

Neprisijungęs moonshine

« Atsakymas #39 Įrašytas: 2014-05-16 13:11 »
tai o kaip kitaip, jos gi neekologiskos, netaupios, nesaugios, dar ypac tos senovines benzinines su didziuliais 3.0 italiskais varikliais ...fui, uzdraust visas nedelsiant...
Dėl jų dvesia baltosios meškos!  :begam:

GTV 3.0 24V Lusso
Lancia Musa 1.4 16V