Keroshin už maniškę
ale va:
Teko gyvai pamatyti, tikrai įspūdingai atrodo. Ne "autogidinė" alfa.
arba kaip Esnyper sakė: "gyvai geriau atrodo nei piešinukę"
Reik
166 eksploatacija brangesnė, ypač per kišenę kerta galinė pakaba mandra. Mašina sunkesnė, tai ir važiuoji brangiau su tuom pačiu varikliu. Dėl 2,4 aš visgi būčiau linkęs pasiieškot pasitaupyt ir paieškot bent 103kw, daug mieliau važiuoja (turba valdo kompas, o ne "pūslė") ir šiaip susidariau nuomone, kad kiek patvaresni.
Tavo vietoj lekčiau pažiūrėt:
http://www.autogidas.lt/alfa-romeo-156-jtd-distinctive-universalas-2001-0126123143.htmlSW, ragai, 103kw, oda, liukas, Sporpack'as (aš vis dar tikiu, kad vairas aštresnis) + sporpack'as bus RICH/Distinctive greičiausiai, geriausia medžiagos viduj (plastikas ir tt.)
[ nei savininko nei mašinos nežinau, tai neužsikabliuok, kad kas forume patarė ]
Taip pat turiu nuomonę, nuo 2000 vidurio, toks vaizdas geriau surinktos, ir kai kas verkia dėl el. pastoviai 97-99 metai.
Biudžetas realiai mažokas, turint omeny tvarkymusis, nu bet kas ten žino kaip pasiseks nupirkt.
Mašina reik pirkt iš širdies, pamatei - patraukė, pravažiavai - patiko, ir emi aklai, man tai suveikė prieš 4 metus, su manąja "kregždute" Bimerio beieškant, šiandien į kitą nelipčiau nei alfa.
Čia labiau pokštas, o kas link patikros, tik pas žinančius alfą žmogeliukus, ypač su 166.