Ačiū, Jums už patarimus.
Akumuliatorių tikrinot? Nes jeigu per daug nusilpęs, tai starteris gali sukti dar kažkiek, bet visa kita nebefunkcionuoja.
Nuo akumuliatoriaus ir pradėjom, manėm, kad jis kaltas, bet ,deja...
Koks čia tas labai nutolęs kaimelis Lietuvoje?
Kalvarija
Žinau, kad Marijampolėj yra specializuotas servisas, bet sąlygų ją nutempti nėra.
Užtat palei nosį servisas stovi, penki žingsniai nuo namų, bet va jie neima nors tu ką. Tiksliau sako paims kai laiko turės, bet tai kad jau mėnuo daugiau laukiu ir nieko... Vakar jiems raktelius nunešiau, jau įkyriai, nors miriau iš gėdos dėl savo įkyrumo, bet nunešiau, vėl prižadėjo paimti, bet dar ir dabar mano Alfukas po langais stovi ir graudžiai į mane žiūri
Gali daviklis koks kvailioti, gali būti imobilaizeris sugedęs, deja, variantų perdaug, kad visus išvardyti. Alfa nėra jau toks kosminis automobilis, kad jos nesugebėtų sutaisyti, tačiau diagnosto pagalba čia nepakenktų - jis patartų, nuo ko pradėti ieškoti.
Kaip jau minėjau, auto sugedo sausio 22 d. ir iki dabar nei vieno meistriuko neprisiprašau į pagalbą, nes pagrindas jų taisomos mašinos Audinės ir Golfai. Tik užsimenu kokia mašina ir pokalbis baigtas
Apskambinau gal 5 meistriukus ir visi atsisako su mano mašinuku bendrauti.
ar atsisėdus, pasukus raktelį, bet dar nekuriant: ar užgęsta (po ~3 sek.) toks geltonas rakto simbolis? ar lieka degti visada?
Rakto simbolis užgęsta.
ar kuriantis variklis sukasi greitai? na bent jau taip kaip anksčiau? ar būna kad nors akimirkai lyg pagriebtu, ar sukasi visad "sausai"?
Neužgriebia visiškai, starteris suka "sausai".
žvaklaidžius (tie keturi kur sueina į variklio viršų) derėtu patikrinti, ar nenukritę/neatsijungęs kuris
Ir su žvaklaidžiais atrodo viskas gerai.
jei benzu smirda tai gali issisukt zvakes nes nos bus jau uzpiltos
Mes kažkodėl pamanėm, kad gal kuro siurbliukas ar purkštukai parėjo. Bet, kadangi mes prieš tai irgi kaip dauguma šiam kaime turėjom Audinę, tai mums Alfonsas kaip ir nelabai pažįstamas objektas ir ne viską mes joje randam
Va todėl ir kreipiausi į Jus pagalbos ir nuomonės.
Įsigijome mes ją sausio pradžioje, darė kompiuterinę diagnostiką viskas buvo OK... Ir pasidžiaugus dvi savaites, te kad nori... Dabar stovi vargšiukė kieme... O taip norisi man ją pakankint
Jei kils dar kokių minčių, nesidrovėkit... Būsiu dėkinga už bet kokias nuomones.