Blue&Me jokia SIM kortelė niekur nesideda, nes navigacija "poruojasi" su telefonu per Bluetooth.
SIM kortelė dedasi į Sat Nav navigacijas ir tokiomis 159/Brera buvo leidžiamos iki 2007 m. imtinai.
Vaidas turbūt turėjo omeny telefono funkciją dar iki Blue&Me.
Aš pats įsidėjau SIM kortą į savo 159. Peradresavau gaunamus skambučius į paprastus telefonus į mašinos SIM ir laimingas sau plepu. O iš mašinos skambinu su kitu numeriu tiesiog ir viskas. Labai patogu, nors ir norėtusi turėti Blue&Me.
Mano taip pat yra Sat Nav navigacija, t.y. su SIM korta, taip pat esu įsidėjęs SIM'ą ir kai važiuoju - persiadresuoju skambučius. Viskas veikia OK.
Dėl Blue&Me per daug nepergyvenu :-), buvau į VW įsidėjęs Pioneer DEH-P70BT, tai tikrai ne kiekvieną kartą prisimindavau, kad telefone reikia įsijungti Bluetooth... Visą laiką įjungus, kad galvos nesukti, sėda telefono baterija - irgi negerai. Telefonui prisijungus prie mago per Bluetooth ir atvažiavus pav. į kolonėlę, įėjus į kolonėlės vidų, dažniausiai Bluetooth ryšys tarp automobilio mago ir telefono nenutrūkdavo, tai ne vieną kartą yra buvę, kad praleisdavau skambučius, nes skambėdavo "magas" uždarytame automobilyje. Yra savų pliusų ir savų minusų naudojant Bluetooth.