Autorius Tema: AR 156 crosswagon Q4 galinio tilto laisvumas  (Skaityta 11957 kartus)

Neprisijungęs PQO

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Ats: AR 156 crosswagon Q4 galinio tilto laisvumas
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2013-11-25 13:17 »
Na, va. savaitgalio darbai dave rezultata. Padariau laboratorini darba ir i priekines reduktoriaus gumos (ta vieta kur pasijungia kardanas i reduktoriu) virsutini ir apatini tarpus igrudau koretos gumos juosteles apie 8 mm storio. Visas dunksejimas dingo, neziurint jokiu ten kardano laisvumu. Vaziuoja kaip liamuzinas :) Taigi, iseitu, kad reikejo ne galinius selenblokus keist, o priekine guma. Aisku klausimas kur ja gaut :) Bet manau galima ta guma tiesiog paspausti ir padidejusi tarpa privaryti keletoje vietu gero kibaus hermetiko. Aisku nereikia persistengti, nes ims kardano vibracija listi i kebula.
Crosswagon Q4

Neprisijungęs palev6

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2013-11-27 19:43 »
Nu cia au ydomiau as i tos gumos tarpus pripyliau stiklo kliju, i pas mane buvo isvis atsokusi nuo to vamzdzio bet pas mane vistiek tas dungsejimas yra. Kardanas pas mane turi gal kokias 5min max laisvumo. Dar pastebejau kardana nuemus prie pr razdatkes prisisuka toks prailgintuvas kaip ir jis uzsimauna ant slicu tai pas mane juda vos vos is tu slicu, tas pac ir su granata pr kardano. Pas save isitikink pradzioj pries keisdamas ar tikrai granata uda ar ne slicai, ten eina kardana nuemus ja atidaryti tada viskas matosi. Tai sakai pas tave dingo tas dungseimas 100%? Ir net kai is 1 i adbulini ar atvirksciai padauzai su sankaba?
Durna ten sistema man nepatinka, niekaip nerandu kas pas mane ten dauzosi nesuprantu. Kas ten per koreta guma tokia stebuklus daranti?
Cia kiek skaiciau pagrindine beda su sitais modeliais tie smugiai.
156 crossvagon q4 1.9 jtd 110kw 04

Neprisijungęs PQO

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2014-01-02 13:00 »
Nu cia au ydomiau as i tos gumos tarpus pripyliau stiklo kliju, i pas mane buvo isvis atsokusi nuo to vamzdzio bet pas mane vistiek tas dungsejimas yra. Kardanas pas mane turi gal kokias 5min max laisvumo. Dar pastebejau kardana nuemus prie pr razdatkes prisisuka toks prailgintuvas kaip ir jis uzsimauna ant slicu tai pas mane juda vos vos is tu slicu, tas pac ir su granata pr kardano. Pas save isitikink pradzioj pries keisdamas ar tikrai granata uda ar ne slicai, ten eina kardana nuemus ja atidaryti tada viskas matosi. Tai sakai pas tave dingo tas dungseimas 100%? Ir net kai is 1 i adbulini ar atvirksciai padauzai su sankaba?
Durna ten sistema man nepatinka, niekaip nerandu kas pas mane ten dauzosi nesuprantu. Kas ten per koreta guma tokia stebuklus daranti?
Cia kiek skaiciau pagrindine beda su sitais modeliais tie smugiai.

Koreta guma buvo tik laboratorinis darbas, pabandymui, nes jinai issiguli ir praranda savybes. Toliau reiks arba lieti kita guma ar kazka burti pasitelkus fantazija. Reik dar pasidomet kiek ta guma nauja kainuoja, nes ji tikrai bus pirkt, q4 modeliu yra daug. O siaip crosswagonas yra tokia jau masina, nebus ji tau svelni kaip moteris, crosswagone nemazai kompromisu padaryta svelnumo saskaita, jos pakaba astresne, transmisija irgi astri. Jei nori svelnumo - nuvezka pas kardanu meistrus, kad vietoj priekines kardano granatos pastatytu guma kaip pas BMW. Tada nenueis visas astrumas i gala. Crosswagonas toks labiau kovinis aparatas vyriskai subinei. Mano zmonai jis nelabai patinka :D
Crosswagon Q4

Neprisijungęs Zenius

• Patyręs
  • Įrašai: 595
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2014-02-27 20:30 »
Tai kaip ten su tuo kalimu per kardana jungiant begius,ar kas issprende galutinai.
; VAZ 2103,VAZ 8 ,Opel Senator, 2.5 .LANCIA PRISMA 1.9 D 65 AG ,Renault 11 d 1.6.  Vw Golf II 1.6 D .Chevrolet Camaro IROC-Z.  Vw Passat B5 1.6.OPEL VECTRA 4X4 16V A6 C4 Avant 2.5 TDI Quattro 1997. A8 3.7 V8 QUATTRO . Dar  C4 2.5 TDI  QUATTRO . Vw Tiguan D. A6 3.0 TDI Quattro.  Turiu; Crosswagon Q4

Neprisijungęs PiPPas

• Administratorius
  • Veteranas
  • Įrašai: 7978
  • Vehicle: 2000 Alfa-Romeo 156
  • A l f a R o m e o F a m i l y
    • Žiūrėti profilį
    • PiPPas
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2014-02-27 20:34 »
Tai kaip ten su tuo kalimu per kardana jungiant begius,ar kas issprende galutinai.

Labai abejoju ar šitas pilietis dar čia apsireikš, nes mašiną pardavė beveik prieš mėnesį ir švelniai tariant "dėjo skersą" ant šios markės. 8)
Yra:
'13 AR Giulietta 1.4 TBi TCT MultiAir Sportiva

Buvo:
'00 AR 156 1.8 TS;
'07 AR 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic

Neprisijungęs Zenius

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15 Įrašytas: 2014-02-27 20:49 »
Gal kazkas kitas zino kaip ten su tuo kardanu
; VAZ 2103,VAZ 8 ,Opel Senator, 2.5 .LANCIA PRISMA 1.9 D 65 AG ,Renault 11 d 1.6.  Vw Golf II 1.6 D .Chevrolet Camaro IROC-Z.  Vw Passat B5 1.6.OPEL VECTRA 4X4 16V A6 C4 Avant 2.5 TDI Quattro 1997. A8 3.7 V8 QUATTRO . Dar  C4 2.5 TDI  QUATTRO . Vw Tiguan D. A6 3.0 TDI Quattro.  Turiu; Crosswagon Q4

Neprisijungęs cili

• Lankytojas
  • Įrašai: 375
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16 Įrašytas: 2014-02-27 20:57 »
Antanas turi crosswagon, pabandyk i PM, gal atsakys. 
DUCATI 750M!

Neprisijungęs Q4

• Veteranas
  • Įrašai: 1490
  • Dabar Subaru
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17 Įrašytas: 2014-02-28 08:34 »
Antanas turi crosswagon, pabandyk i PM, gal atsakys. 
jei cia zmogus is vilniaus neseniai nusipirkes crosswagona, tai mes kalbejom telefonu ;)
kardano laisvumus reikia tikrinti ant duobes ar keltuvo, cia nieko forume nepamatysi :)
2017m. Subaru forester 2.5 127kw mano
2014m. Subaru XV 2.0 hybrid 119kw žmonos
2011m. Yamaha Grizly-450 laisvalaikiui

Perku įvairų MIŠKĄ, tel-868236606

Neprisijungęs Zenius

• Patyręs
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18 Įrašytas: 2014-02-28 23:32 »
Antanas teisus,noretusi kad kas pirstu parodytu.Realiai kaip ir jieskau kardano granatu,gal nera taip baisiai bet nepakenciu jokiu pasaliniu garsu,o ten vienintele vieta kur yra mazytis laisvumas.Praejusius 6 metus vazinejau su automatu....

Neprisijungęs Giedrius.

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 190
  • AR 156 SW 1.9 JTD 16v
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19 Įrašytas: 2014-03-01 22:17 »
blin nuvarykit i servisa, kad pakelus masina pajunginetu begius, o tai ieskot bedu kur nereikia... visose masinose kaip ir alfoj padarytas tas pat, net ir bmw... jeigu bus pareje pusasiai ar pasideveje kazkiek tikrai taip nesijaucia. Didziausia tikimybe buna reduktorius, pakabinamas guolis, arba is rasdatkes einanti kardano jungtis per gumines movas(movos tos pasidevi ir duoda dunksejima). Reduktoriu sureguliuoti irgi nera labai sunku tik teks issileisti alyva is tilto ir ten yra reguliavimo varstai arba tenka deti metalines tarpines. Bet cia blogiausiu atveju (patarimas nebuksuoti atbuliniu ir maziau draskyt atbuliniu, nes reduktorius pjaunasi labiau), didziausia tikimybe visgi yra gumos kaip ir visose galais varomose masinose. Tos gumos ir yra padarytos, kad sugertu smugi perjungiant pavaras.