Sveiki gyvi vairuojantys 159.mano variantas 1,9 jtdm.turiu ja pakankamai kad susidurciau su nebeviena beda.beto tokia pat vairuoja ir Svogeris :alaus:tad apie turbinos atjungima....ja man atjunge kai vazinejau tik po miesta,,ir neteko naudot aukstesniu pavaru,tada automobilis neijungia PARTIKEL filtro valimui,,taip jis uzsikiso iki kritines ribos ir atjunge turba.Siauliuose autoservize prijunge prie kompo ir padare priverstini valima,,taip part kaip mano Svogeriuj.Valimas ysijungia kas 300km...apytiksliai,,ziurint,,ar buvai islekes i uzmiesti,,nes tik taip auto supranta kada vazineji mieste ar uzmiestije..
Antra beda buvo su traukos dingimu,,tai kaip ir patys minejot AGR voztuvas..ji nusiimt ir paziuret kokios busenos nereikia autoserviza vaziuot,,,10 minuciu uzgaisi nusiimt ir uzdet,,ir matysi ar jis uzsikises,,Taip nutiko Svogeriuj.
Trecia,man puse metu ismesdavo variklio klaida kai spusteldavau gazo pedala,arba ysijungdavo Partikel filtro valimas..nekrepiau i tai labai daug demesio,,bet viena vakara ji vaiuojant uzgeso,,maniau siurblys,,jis tvarkoj kaip visi kiti salia esantys auksto slegio dacikai,,kompa prijungus net alfos centras nefiksavo jokiu bedu,,,JOKIU :angry:buvom apake,,,bet nesikuria..tai mano alfa netycia labai sunkei uztempemsu kitu auto,,jis dirbo,,,bet vos trys cilindrai,,,ir beda isaiskejo,,kad du purkstukai negyvi,,kol auto nepakurtas kompas nemato kitu bedu,,taciau tik taip issiaiskinom,,
Beabejo kiekvienas atvejis yra individualus,,,tad visada reikia pasitikrint su kompu,,bet kartais ir jis bejegis,,