Jo nenudziugau sita tema perskaites. Mano AR reikia keisti du plaukiojancius sailenblokus. Pasirinkimo kaip ir nelabai matau, gamintojas tik Ted gum. Kaip supratau, kad nelabai jie laiko. Gal kas zinote dar kokiu gamintoju. Noretusi viska padaryt kaip orginaliai turetu but. Seip nuvaziavau 50 000 km. Prie galines vaziuokles nebuvau ne pirsto prikises. Padangu nevalge. Nesenai variau TA. Kazkaip nieko nerado. Nuvaziavau dar apie 5000 km ir nusprendziau pats profilaktiskai patikrinti. Dar be tu sailenbloku ir traukutes stabilizatoriaus teks pakeisti.
Citata iš: Darka8 2013-10-27 22:44Jo nenudziugau sita tema perskaites. Mano AR reikia keisti du plaukiojancius sailenblokus. Pasirinkimo kaip ir nelabai matau, gamintojas tik Ted gum. Kaip supratau, kad nelabai jie laiko. Gal kas zinote dar kokiu gamintoju. Noretusi viska padaryt kaip orginaliai turetu but. Seip nuvaziavau 50 000 km. Prie galines vaziuokles nebuvau ne pirsto prikises. Padangu nevalge. Nesenai variau TA. Kazkaip nieko nerado. Nuvaziavau dar apie 5000 km ir nusprendziau pats profilaktiskai patikrinti. Dar be tu sailenbloku ir traukutes stabilizatoriaus teks pakeisti.Jeigu gerai suprantu tau reik tų didžiųjų(apatinė šakė priekinis ir galinis)?? Kai man jų reikėjo pasirinkau variantą susidėti poliuretaną, pirkau strongflex'us kurie šitoms pozicijoms yra vienas kietesnis kitas pasirinktino kietumo. Susidėjau pats ramiai per pusdienį. Praktiškai pakietėjimo nepajutau, kainavo pigiai ir per 40k km dar jokių garsų neleido
O lemfiorderis kažką alfos pakabai gamina? Kažkaip abejoju...
hmm. ydomu kaip tada pasidaro su powerflexais. nepabandes nesuzinosi.