Vieno dalyko niekaip nesuprantu, brolis važiuoja su SAAB 9-3 1.9D 110kW 2005 Automatas, pas mane Alfa 1.9 jtdm 110 kW 2007 Automatas. Varikliai identiški, dėžė kiek žiūrėjau irgi. (perdavimai gal kiek skiriais, pas mane prie 120 km/h apie 200-150 rpm mažiau nei pas saabą), pilam dažniausiai po pilna baka abu ir galim palygint, kad kažkas ne taip

į saaba telpa ~52-53 ltr, į Alfą apie 66-67ltr, ir nuvažiuojam abu po 800 km

važiavimo stiliai panašūs, gan dažnai ir mašinom pasikeičiam ilgesniam laikui. Rezultatai tie patys. Kartu čipavomes motorus. Jokių didesnių pokyčių kuro sanaudose po to. Saabui galios mažiau sukėlė nes pasirodo ten dar ir purkštukai į pabaigą

Ar galima čia kažkur įžvelgti logikos?
Jei Saabas kaimyno būtų, sakyčiau pasakas pasakoja, bet kad viskas realiai paties išbandyta
Beje Saabui buvo supilta į baką neblogos chemijos purkštukams pravalyti, po valymo iškeliavo Klaipėda - Vilnius,~120 kmh (gana dažnas tiek jo tikek mano maršrutas) tai sakė niekad nebuvo matęs, kad kompas rodytų 4,7 vidutines (būdavo 5,5-5,4. ant kompo, po pravalymo realių sąnaudų dar nespėjom patikrinti) pas mane tokiu rėžimu, borto kompiuteris geriausiu atveju rodo 6,4...
Kur slypi ekonomija?