Autorius Tema: Nesikuria (pradejo vaziuojant uzgest) alfa 2.4 jtd 100kw  (Skaityta 21088 kartus)

Neprisijungęs klivaraz

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 69
    • Žiūrėti profilį
Ats: Nesikuria (pradejo vaziuojant uzgest) alfa 2.4 jtd 100kw
« Atsakymas #50 Įrašytas: 2013-10-10 14:47 »
Tame esme ir yra kad nesutvarkiau :) todel ir turiu visus daviklius.

Neprisijungęs arunas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
alfa156 2,4 jtd nedirba variklis
« Atsakymas #51 Įrašytas: 2013-11-12 20:41 »
padekit kas galit nedirba variklis. kuro siurblys bake pakeistas. slegio reguliatorius naujas. uzsiveda gerai, bet pagazavus -uzgesta

Neprisijungęs Arturas 7373

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52 Įrašytas: 2014-01-03 02:24 »
Sveiki, esu siame forume naujas, tad nepykit, jei panasus klausimas jau buvo. Turiu tokia problemike, pas mane 2.4 jtd 100kw, auto kuriasi lengvai, variklis dirba graziai, bet vos tik stipriau nuspaudus akseleratoriu, variklio sukiams pasiekus 3000 apsisukimu, auto uzgesta ir neuzsikuria tol kol neistrauki raktelio is spynos (kartais dar tenka ir palaukti apie pora minuciu). Ant laisvu apsuku, gazuok kiek nori, negesta, taip pat svelniai didinant greiti, gali lekt kad ir iki 200km/h. Uzgesta tik tada kai sparciau didini greiti. Tiems kas sakys darykis diagnostika galiu pasakyt, kad jau buvau 4 vietose... Nei vienas kompas (del neaiskiu priezasciu) tiesiog neprisijungia prie ecu... Tad gal kas turit kokiu patarimu, pasiulymu nuo ko pradet, ka daryt?
Iskart pagarbiai dekoju uz atsakymus :)

Neprisijungęs shpuncik

• Veteranas
  • Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53 Įrašytas: 2014-01-03 04:46 »
Sveiki, esu siame forume naujas, tad nepykit, jei panasus klausimas jau buvo. Turiu tokia problemike, pas mane 2.4 jtd 100kw, auto kuriasi lengvai, variklis dirba graziai, bet vos tik stipriau nuspaudus akseleratoriu, variklio sukiams pasiekus 3000 apsisukimu, auto uzgesta ir neuzsikuria tol kol neistrauki raktelio is spynos (kartais dar tenka ir palaukti apie pora minuciu). Ant laisvu apsuku, gazuok kiek nori, negesta, taip pat svelniai didinant greiti, gali lekt kad ir iki 200km/h. Uzgesta tik tada kai sparciau didini greiti. Tiems kas sakys darykis diagnostika galiu pasakyt, kad jau buvau 4 vietose... Nei vienas kompas (del neaiskiu priezasciu) tiesiog neprisijungia prie ecu... Tad gal kas turit kokiu patarimu, pasiulymu nuo ko pradet, ka daryt?

važiuok diagnostikai ten kur sugebės pasijungti, yra gi nurodyta prie servisų rekomenduojamų kontaktai.
nes be jos tai būrimas iš kavos tirščių - gali būti koks nepakankamas kūro slėgis rail'e arba turbinos overboost'as
145 1.9JTD ant dalių
145 1.9JTD Edizione Sportiva
145 1.6 Boxer by Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Swedish brick Volvo 480

Neprisijungęs vanagiux

• Veteranas
  • Įrašai: 5282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54 Įrašytas: 2014-01-03 11:47 »
As bandyciau speti, kad slegio daviklis kuris stovi ant siurblio ???

Neprisijungęs enavickas4

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55 Įrašytas: 2014-01-03 18:32 »
ta paty galwojau. ne joks siurblys o alkuninio veleno daviklis t.y. holo.
Buvo: Mazda 323F, 1991 1.8 doch.
Buvo: Fiat Brava, 1996, 1.6 doch.
Yra: Alfa Romeo 156 Sport Wagon, 2000, 1.9 JTD.

Neprisijungęs Vaestro

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56 Įrašytas: 2014-01-04 10:16 »

Jeigu esi vilniuje tai galesiu privaziuot paziuret. Turiu spec laidus diagnostikai , nes prie mano 100kw 2.4 irgi ne visi kompai gali prisijungt :D ir problema tokia turejau:) Greiciausiai nesunku issprest. geriau iskart i tel 862950248

Neprisijungęs beda

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57 Įrašytas: 2014-01-08 15:22 »
sv visi as turiu irgi panase beda. mano alfai ipiliau i kura priedo kai buvo cia tie piirmi salsiau ir pradejo gesineti, tada isiaiskinau kad kuro slegio reguliarorius nusprogo, nupirkau nauja ir idejau. kaina jo 340lt. daba pralekiau kazkur 400km pradejo vel gesineti, radau beda kad laidai prasityne kur eina i kuro slegio reguliatoriu ,sutvarkiau viskas gerai, pralekiau 600km kazkur tai salta ant laisvu padirba kazkur 4min uzgesta ,arba kai zvirkeliu vazuoju laisvais gazais.pakui ijungiu degima per 4 ar 5 sykius ir vel uzsikure. islekiu tik i plenta duodu apsuku ir negesta. ka toliau  daryt nzn. diagnostika nieko nerodo, nes kai nuvarau ji niekuomet neuzgesta. zvirkelio  isvenk neiseina. alfa 1999m 1.9
« Paskutinį kartą keitė: 2014-01-08 15:53 sukūrė beda »

Neprisijungęs enavickas4

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58 Įrašytas: 2014-01-16 09:57 »
tai  bloga diagnostika nes turi buvusios klaidos likti atminty. o buti gali daug kas, holo daviklis, gal rele kazkuri baigdinejasi nes jei perleki per zvirkely ir gesta. mano ir 1.9. tai uzgesdavo, ysijungdavo purkstuko lempute, ir niekas nerado bedos, apart geros diagnostikos, ir buvo alkunminio veleno daviklis (holo),  o gal dega code? tai butu imobilaizeris.
Buvo: Mazda 323F, 1991 1.8 doch.
Buvo: Fiat Brava, 1996, 1.6 doch.
Yra: Alfa Romeo 156 Sport Wagon, 2000, 1.9 JTD.