Vakar isardziau ta cinlindriuka ir radau,kad pro siauraja gumos dali bega tepalas:)snd nuvaziuosiu ir nauja nupirksiu,jaigu kaina tokia jau maza.Masina atsirado pas mane neplanuotai,Mama nusipirko nauja masina ir man atidave mersa A 160 violetines spalvos:) man jis buvo nereikalingas taip ir sugalvojau pasikeisti i kokia kita masina taip ir ismaniau i spideri damokejas 100 lt

galvojau pasivazinesiu ir parduosiu,bet mamai labai patiko spideris taip liko jis pas mus,iskeiciau pernai vasarsa.Spalva zalia sviesiai,variklis 2l nezinau cia jusu zargonu koks jis skaitosi 110kw :)masina visa barskejo ir tratejo,todel teko keisti visa vaziuokle kuri atsistojo 3000lt

kosmosas kazkoks,teko keisti ir visus guolius nu zodziu dabar liko tik amortikus galinius keisti,bet keisiu visus keturis ,kad maloniau vaziuotu ir toligiau devetusi:)ziema gramdziau sniega o buvo -15 ir sutruko stiklas galinis ,dabar teks ir ji nauja keisti,turiu jau nusipirkes tik laiko nera ir pats nesugebesiu graziai to padaryti,teks kazko pagalbos prasyti

kebulas turi keleta palankstimu,todel manau teks ir visa perdazyti:)dar salone sedyne paplysus ,nezinau ka su ja daryti:)dar galvoju apie dirzu keitima sia vasara,tepalus vakar pasikeiciau o daugiau kaip ir viskas ;Dvazineju su ja pastoviai man ji visai smagiai vaziuoja ir benzino sanaudos normalios ti 10 l