Sveiki.Ant GTV 99m. originaliai tur—tų stov—ti trys rezonatoriai ir duslintuvas.Pas mane stovi NOVITEC duslintuvas be rezonatorių.Jei prie jo prid—čiau vien… rezonatorių kaip keistūsi balsas? Pasidarytų mažiau duslus ar tylesnis? Ar išvis gautūsi koks nors tai š...?Kas nors turi panašų variant… ant savo auto? Kaip keičiasi balsas?
Citata iš: theory 2013-03-25 02:16Sveiki.Ant GTV 99m. originaliai tur—tų stov—ti trys rezonatoriai ir duslintuvas.Pas mane stovi NOVITEC duslintuvas be rezonatorių.Jei prie jo prid—čiau vien… rezonatorių kaip keistūsi balsas? Pasidarytų mažiau duslus ar tylesnis? Ar išvis gautūsi koks nors tai š...?Kas nors turi panašų variant… ant savo auto? Kaip keičiasi balsas?Turetu uztilti, dar ziurint kurioje vietoje ir kokio didzio o kuom novitec blogai, pergarsiai?
Duslumas turi likt.Pas mane, nors ne tokis exclusive, kaip ragazon ar novitec, IMASAF stailless stell, kiek kasiau lyg prie didesnio pralaidumo serijos, tai tikrai dusliau ir kiek tyliau nei gtv neliestos Kasperio (abi uogos TS 110kw)
Turi likti, bet ar liks? Beto, kokį tokiu atveju geriau būtų dėtis, nes jie skirtingų dydžių ir pralaidumų, kas yra geriau su tuo susipažinęs, gal ką patars?
Citata iš: theory 2013-03-26 00:51Turi likti, bet ar liks? Beto, kokį tokiu atveju geriau būtų dėtis, nes jie skirtingų dydžių ir pralaidumų, kas yra geriau su tuo susipažinęs, gal ką patars?Yra kelių tipų rezonatoriai - sūkurinis ir tildantis. Tau reikia tildančio, nes sūkurinis garsą sustiprina. Taip pat dar viskas priklauso ir nuo rezonatoriaus dydžio (ilgio). Kuo ilgesnis, tuo tyliau tildantis veiks ir analogiškai, kuo ilgesnis sūkurinis - tuo garsiau. Pas mane yra įdėtas apie 50 cm ilgio sūkurinis. Bet buvo pasirinkimas ir apie 80 cm ilgio.