Realiai beveik visos problemos kurias cia nurode alfistai mano alfai yra . Stopai dega, posukiai veikia priekiniai zibintai irgi. Klausimas kyla: neveikia galiniai zibintai, priesrukai nei priekis, nei galas nedega, lemputes salone prie mygtuku priesruku kai paspaudi nedega irgi. Juokingas dalykas nemirksi posukiai skydelyje prietaisu garsas klaksejimo yra, bet juokingiausia kad kai rodai posuki i desne mirksi avarinio mygtukas . Ir aisku valytuvai isproteje, bet kaip supratau varikliuke problemos. Tai klausimas kyla del sviesu galiniu ir kaip saket kad gali but jog atifryza varo peciukas, nes pas mane rasoja langai ir vejelis karstas nenupucio tokiu riebalu sluoksiu pasidengia, tai kaip supratau antifryzas kondensuojasi ant langu. Patarkit ka patikrint reiktu del sviesu . Is karto dekoju 2.0 TS benzas/dujos.
Pas mane neveikė signalas, šviesos trumpos ilgos gabaritai priešrūkinės, valytuvai, prietaisų skydelis nerodė beveik nieko, posūkių lemputės tik viena gal veikė, abs lemputė degė, variklio ventiliatorius neveikė, spidometro apųvietimas neveikė, atbūlinio lempos neveikė, pečiuko ventiliatorius neveikė, keleivio langas nesidarinėjo, bagažinė neatsidarinėjo iš vidaus ir apskritai visa elektra dingdavo važiuojant ir užgesdavo variklis.
70% to kas išvardinau išspresta rėlių pakeitimu, kiti 30% kontaktų pravalymu bei nekontaktuojančios maitinimo laido (einančio link saugiklių dėžės) vietos salone atkasimu bei sutvarkymu/sulitavimu pas elektriką (dzūkų g.) - dėl laido pasisekė nes išardžius paaiškėjo kad susirgęs buvo labai arti vietos priėjimui prie kurios reiktų ardyti pusė mašinos.
Na tai kaip minėjo pradėk nuo rėlių bet kokiu atveju.