Autorius Tema: Cruise control  (Skaityta 18650 kartus)

Neprisijungęs Mendis

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 57
    • Žiūrėti profilį
Cruise control
« Įrašytas: 2013-01-26 14:22 »
Ar kas bandete pasidaryti cruise control? :) Kiek pavyko susirasti informacijos internete, turetu uztekti pasijungti mygtukus ir prasitempti laidus nuo ecu :) Na o kur sudeti graziai mygtukus, jau kiekvieno reikalas aisku :D Bet instaliuoti cruise control butu tikrai neblogai manau :)

Nuorodos is uzsienio forumu:

http://pdfcast.org/download/diy-cruise-control-alfa-156-dutch.pdf (gal kas suprantate ir isversti galetumete?)

http://www.youtube.com/watch?v=GDtwz35HYag

http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-147-156-and-gt/53967-retrofit-cruise-control-the-definative-guide-21.html

Neprisijungęs brumbrum

• Veteranas
  • Įrašai: 5730
    • Žiūrėti profilį
    • Alfaklubas
Ats: Re: Cruise control
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2013-01-26 17:11 »
Ne paprsciau butu rankeneles susideti is donoro kuris turejo autopilota, vietoje mygtuku?
Buvo: AR GTV 3.0 V6 24v Lusso
Yra: Audi S6
Bus: 75/GTV6?

Neprisijungęs Mendis

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
Ats: Cruise control
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2013-01-26 19:37 »
Paprasciausia turbut iskart nusipirkti masina kuri jau turi criuse control :) Ranekenele aisku galima nusipirkti srote, bet kainuoja jos dazniausiai ne taip ir mazai, nes parduoda su puse paneles plasmasiu jas tik :)

Mygtukus kelis sudeti kazkur i panele manau tikrai nera sudetinga...ar imontuoti i posukiu rankeneles vidu, arba panaudoti garso mygtukus esancius ant vairo (pas mane magnetola neorginali ir jie nenaudojami), tame bedos nera :)

Kaip su paciu pajungimu yra, ar kas bandete darytis patys cruise control? :)

Neprisijungęs daewon

« Atsakymas #3 Įrašytas: 2013-01-26 20:08 »
nezinau ar ~50lt, uz visa kelma yra daug pinigu
Detaily.lt - Detailing & Car Care
ex 05 Alfa Romeo GT 1,9JTD 16v Nero Metallico chipped by Squadra-Tuning.nl - SOLD
04 Alfa Romeo GT 3,2 V6 Nero Metallico spiced up by Supersprint
06 Alfa Romeo Brera 2,4 JTDm

Neprisijungęs Mendis

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2013-01-26 23:04 »
Jeigu tiek, tada nedaug :) Kur tokiomis kainomis nusipirkti cruise control rankelene? :) Autominuteje Kaune biski daugiau pasake, tad pagalvojau geriau kazka paciam burti bandyti... :)

Neprisijungęs neerkaas

« Atsakymas #5 Įrašytas: 2013-01-26 23:26 »
Jeigu tiek, tada nedaug :) Kur tokiomis kainomis nusipirkti cruise control rankelene? :) Autominuteje Kaune biski daugiau pasake, tad pagalvojau geriau kazka paciam burti bandyti... :)
ir kam to vargo reikia del tokio reikalo na sudniekio

Neprisijungęs Mendis

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2013-01-27 00:16 »
Kiekvienam savo ;) Man tai tiesiog yra patogu ir anksciau turetoje masinoje naudodavausi, i kuria irgi pats buvau ji isidejes neorginaliai :)

Na i alfa kaip suprantu niekad nebande dar is musiskiu papildomai montuoti cruise control :)

Neprisijungęs neerkaas

« Atsakymas #7 Įrašytas: 2013-01-27 00:20 »
Kiekvienam savo ;) Man tai tiesiog yra patogu ir anksciau turetoje masinoje naudodavausi, i kuria irgi pats buvau ji isidejes neorginaliai :)

Na i alfa kaip suprantu niekad nebande dar is musiskiu papildomai montuoti cruise control :)
alfa ne stebuklas, daryk jei nori. jeigu vazineji ilgais atstumais tai suprantu, bet jeigu ne...

Neprisijungęs Mendis

• Jaunuolis
  • **
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2013-01-27 00:23 »
Vazinejant po miesta aisku nereikalingas daiktas, bet vaziuojant uzmiestyje tikrai labai patogu (kur daugiausiai ir vaziuoju) :) Nesunku ir koja ant pedalo laikyti, bet tada kazkaip man ji vis patogiau laikosi +20-30km/h padetyje :D O su cruizu uzsistatai greiti +10km/h ir vaziuoji sau :)

Neprisijungęs daewon

« Atsakymas #9 Įrašytas: 2013-01-27 15:34 »

Tauras 864579620
Laimis 861147771
Detaily.lt - Detailing & Car Care
ex 05 Alfa Romeo GT 1,9JTD 16v Nero Metallico chipped by Squadra-Tuning.nl - SOLD
04 Alfa Romeo GT 3,2 V6 Nero Metallico spiced up by Supersprint
06 Alfa Romeo Brera 2,4 JTDm