Pirmas automobilis yra tas, kurio tau nereikia pas ka nors skolintis, nes jis yra tavo. Nesvarbu kas ir uz kiek nupirko, tiesiog jei sumoki pats, tai labiau saugai, daugiau mastai
kadangi kiekviena beda ir bedele aprasai cia, is sono gali pasirodyti, kad jau visiska lauza nusipirkai. Taciau noriu pasakyt, kad alfistai-veteranai irgi turi visokiu niuansu, tiesiog nerasineja cia, todel atrodo, kad vienas gedimu turi.
Neprarask upo, kai 2007 m. isigijau savo 166, buvau dvyliktokas ir uz ja suplojau 22 000 per visa gyvenima sunkiai uzdirbtu ir sutaupytu litu
o ka jau kalbet, kai aptarnaut veliau reikejo. Bet va jau sesti metai esu alfistas, turiu 3 alfas ir dziaugiuosi jomis (nors seniausioji ir nevaziuoja).
Kaip sakydavo mano vienas destytojas - zmogus, kuris amzinai kartoja, kad ivyks kas nors blogo, kada nors bus teisus, nes kas nors blogo visada nutinka. Ir tada jis pasakys "AS JUK SAKIAU". Taciau jo klausyt nereikia, nes jis neturi argumentu savo nuomonei pagristi.
Vienas toks mane 5 metus ede, kodel pirkau daug benzo ryjancia 166 V6, kai isigijau GT ir pasakiau, kad dyzelis, dabar kiekviena ryta ziuri ar GT uzsives, o mane juokas ima