Na as uzklausiu del pirkimo niunsu. Kiek susidariau nuomone, turejes esi ne viena 156 alfa. I ka kreip demesi perkant FL, lepesnis ar ne variantas nei senesnioji 2.4jtd? Ieskosiu tevui 156 2.4jtdm 20V, nes jau audiskai islaidos kurui tampa kosmines.., tai norisi susizinot pries perkant kiek galima daugiau
Visų pirmą FL yra naujesni modeliai ir reikia susitaikyt, kad kaina stipriai lips 12000lt. Važiuoklė tokia pat. Tačiau per 7 metus auto pavargsta daug mažiau negu per 12-14, todėl skirtumas kaip diena nuo nakties. Mano 2.4 tikrai gana tylus variklis. 1.9 tvarkymas yra labai labai smagus kalbėjau su meistrais. Turiu visų diržų, įtempėjų sąsk, faktūrą, kurią gavau pirkdamas automobilį. Kaina šio gėrio- 1900lt. Po 1.5metų ir pats jau vėl keisiu.
Toliau- keičiau sankaba, restauravau smagratį. 2500lt dėvėta sankaba+ new išminamas guolis.+rest.970lt.
Važiuoklėj keičiau tik virtšutinę šakę. Delphi- 200lt.
2.4 mano tai važiuoja puikiai. Kuro vidutiniškai 7,5-8,5 litro. Nes mėgstu saugiai paspaust. Yra autopilotas.
PERKANT neklausinėjau apie važiuoklę daug ir pan. Žėjau, kad būtų dugno apsaugos, stabdžių diskų apsaugėlės, katalizatorius, variklio apsaugos ir kiti tokie niuansai. Nes jau jei jie yra po tiek metų, tai automobilis mažų mažiausiai buvo mylimas. O pas mane visi tie dalykai yra. Tai ir neapsigavau. Važiuoklė tvarkinga. Stabdžius, tepalus visus ir filtrus aišku, kad pakeičiau. Diržams su įtempėjais garantija yradar 50000km. Absoliučiai viskas gerai veikia(priešrūkiniai ir ASR Off, autopilotas, borto kompiuteris, mygtukai ant vairo, valytuvai, audio. ). Nereikia net minėti, kad variklis,sankaba, greičių dėžė veikia puikiai. Stiklai neskilę. Rudžių nėra. Bet kebule nubrozdinimų netrūksta, bet į tai net nežėjau. Nesunkiai pataisoma. Žiūrėjau, kad visi tarpai būtų vienodi, nes kai pats daužtas atkalinėjau, tai žinau kaip sunku suvest yra kapotą, dureles ir pan. Įsitikinęs, kad avarijoj nebuvus rimtoj, taxi irgi nebuvus... nusipirkau ir esu labai laimingas
Tikiuos kiek padėjau.