gal kas važinėjatės su tokiu variantu. yra vienas egzempliorius, kuri norėtus prikelti ir kartu įsidėti įpurškiminęs dujas. nėra kokių niuansų?
Citata iš: shpuncik 2012-05-08 11:18gal kas važinėjatės su tokiu variantu. yra vienas egzempliorius, kuri norėtus prikelti ir kartu įsidėti įpurškiminęs dujas. nėra kokių niuansų?O as nedeciau, nebent kaskas pasikeite siam gyvenime,Buvau isidejas pries 6m. i 145 2.0 ts tai man ant duju vaziavo tik iki 2500 aps/ minPaskui fazes pasikeicia ir duju kompas nesupranta ir tada prasidedavo trukciojimai saudymai ir t.t.
Citata iš: awriz 2012-05-14 13:05Citata iš: shpuncik 2012-05-08 11:18gal kas važinėjatės su tokiu variantu. yra vienas egzempliorius, kuri norėtus prikelti ir kartu įsidėti įpurškiminęs dujas. nėra kokių niuansų?O as nedeciau, nebent kaskas pasikeite siam gyvenime,Buvau isidejas pries 6m. i 145 2.0 ts tai man ant duju vaziavo tik iki 2500 aps/ minPaskui fazes pasikeicia ir duju kompas nesupranta ir tada prasidedavo trukciojimai saudymai ir t.t. dujas reik is degaline piltis o ne is sudo backos kur sode is unitazo subega