Jo, visgi paėmėm

iš tikro tai neplanuotas draugas Alfai

šeimoje reikėjo antro automobilio, bet pirminis ir beveik vienintelis paieškų objektas buvo Seatas (Leon'as), bet po ilgokų paieškų ir kaskartinių nusivylimų apžiūrėjus gana nemažai Leon'ų vieną dieną sumaniau skelbimuose paieškoti alternatyvos ir bumt galvon mintis - o gi naujesnis Bravo visai man nieko variantas, kaip tik skelbimuose buvo visai neprastas varianatas, nuvažiavome, apžiūrėjome, žmona uždėjo didelį laiką ir pajamėm Bravo

Šiaip pirmas įspūdis visai liuks, nors kol kas dar tik kelias dienas tevažinėjame su ja, tad kažko išsamesnio nelabai ir paporinsiu. Kas patiko lyginant su tuo pačiu Leonu, tai tai,kad Bravo važiuoja kur kas tyliau ir nėra toks barškalas kaip Leonas, ta prasme važiuojant salone triukšmas iš išorinės aplinkos gana mažas ir mašina važiuoja minkštai. Na tik man Bravoje kliūna sėdynės, norėtusi patogesnių ir gerenės garso sitemos (čia jau Alfa mane sugadino

). O šiaip visai liuks mašinytė, miela malonu važiuoti. Ir šiaip dėkingas didižiajai daugumai lietuvių už tai, kad jie yra "nurašę" i šuns dienas itališkų markių mašinas, ko pasekoje už gana padorius pinigus galima įsigyti gerą automobilį (lygininant ką už tą pačią sumą gautum pirkdamas kokį vokietį).