O as neprisiimciau nei vieno lito, man sudauze - palikau ir darykit ka norit, neturiu pinigu nei vieno lito, taskas. Toyota Yaris zinau viena kuris 2002m apdraustas be jokio nusidevejimo, ivyko ivykis - gavo 5800lt is kasko, nes kaltas buvo ivykyje, o susiremontavo uz 2000lt. zinau kad yra tokie istatymai, kad pats privalai pasidengti kazkiek sumos, bet tai tik draudikams, kad butu ka pasakyti zmogui, jei zodzio kiseneje neieskai ir esi naglesnis - laimesi savo naudai. Siaip jei ivykyje esi nekaltas ir pateiki dokumentus, kad tau masina yra butina del darbo, sveikatos, seimos nariu kuriuos slaugai, vaiku ir dar ten kazkokiu priezasciu - draudimas privales apmoketi pakaitinio automobilio islaidas,sita salyga jei pats esi kaltas ivykyje ar pan. ir naudoji savo kasko nuotoliams padengti gali galioti, gali ir ne, priklauso nuo kasko sutarties, jei yra tokia salyga - tai ir naudosiesi, jei nera - tada deja, pvz. mano kasko sutartyje buvo netgi tokia salyga - jei neuzsiveda man automobilis, galiu nemokamai pasinaudoti taxi paslaugomis iki 50km atstumui, nu aisku ir tokios kaip automobilio pargabenimas is betkur jei autoivykis ar gedimas.