Dar tau paaiškinsiu, ko aš noriu. Aš kasmet lankausi servisuose po 2-3 kartus, bet nevienas meistras, kurio prašiau patikrint mašiną, nepadarė visko, ko reikėjo. Pernai niekas nesakė, kad reikia remontuoti generatorių, nors iš jo sklindo stiprus garsas. Prijungt kompą - daug proto nereikia, svarbiausiai teisingą kištuką susirast. Prisimenu Adampolyje meistras ieškojo variklio diagnostikos jungties, supainijo su ABS, 4 kartus tai prie vieno, tai prie kito bandė prisijungt, ir ką? galiausiai pasakė: nieko nerandu blogo. Kitą kartą pasakė: neveikia vienas ABS daviklis, bet tai buvo melas, kuris man kainavo 80LTL plius pakartotinę TA. Šiemet TA darbuotojas taip stipriai spaudė stabdžius, kad vienas ABS sistemos vamzdelis pratrūko, bet irgi per 6 metus nevienas meistras nepatarė pakeisti vamzdelius, nepatikrino stabdžių skysčio, kuriame buvo pilna rūdžių. Kitam servise pasakė: mes jums nemokamai patikrinsim važiuoklę. Patikrino, tipa: "Viskas tvarkoj!" O kitam biski pasukinėjo ratą ir nustatė, kad guolį keist reikia, nes jau girdėsi, kaip jis trinasi, sudilęs. Atsibodo tokie abejingi ir formalūs "specai". Jeigu aš tau duodu seną mašiną ir klausiu, kas yra netvarkoj ir ką reikia remontuot, tu man viską patikrink ir pasakyk konkrečiai ir tiksliai, kokios bėdos ir ką būtina daryt, o kas gali dar palaukt. Štai aš ir iešku tokio meistro.
neivienasmestras negli tau pasakyt kaip kas yra.
o jei atvaziuosi ir jis tau prades vardint keiskantifryza stabdziuskystikalades, disku duslintuva,voztuvu gumytes ir viskako tikrai reikiaarbent jau reiketu tai finale samata gausis 2x tavonuostabios alfos vertes- klientas tokimeistra velniop pasius ir debilu isvadins irNIEKAD ten nebevaziuos. O meistras bus pasakes tai ka reikia masinaidarytiirkomazai kas daro. todel meistrai nerizikuoja, sako tai kas jau turejo buti pakeista.. o kas dar kazkieklaiko palieka kaip'tvarkinga' detale.
tu esi auto entuziastas tai tu ir turi susigalvot ka pasidaryt. pasiziurekkiek klausia apie st skysciokeitima, tepalo dezejkeitima, antifrizo keitima ir pan. apie ka tulas vairuotojas ne negalvoja, o servisai dazniausiai net nedrysta to pasiulyti.
kita vertus nei vienas meistars nezino kas tavo masinau JAU buvo padaryta ir pakeista. knygeles serviso jukneturi ir nevedi.