Autorius Tema: gabaritai priekije  (Skaityta 6679 kartus)

Neprisijungęs melax

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 140
    • Žiūrėti profilį
Ats: gabaritai priekije
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2011-05-13 17:54 »
nu ksenonu blokelius nusukt tai maziausia beda, bet pacia lempute pakeist kai ranka neuzsikisa niekur tai jau yra ka veikt. aisku kad imanoma, as irgi, kadangi nemazai ekspermentavau su lemputem  :D, pirmus kartus nenuemes pasikeisdavau, bet nusipirkus geras lemputes nesinorejo ten akrobatikas daryt. desinej pusej dar daug maz lengviau, daugiau vietos, bet vairuotojo tai...
Alfa Romeo 166 2,4 JTD '02-12-30 110 KW

Neprisijungęs Urvinis

« Atsakymas #11 Įrašytas: 2011-05-13 18:07 »
nu pas mane kaip jau is seniau matosi laikikliai ten blokelio nulauzyti taijau truputi lengviau juos atskirt :) bet reiks imt laukan kazkada tas faras susitvarkyt normaliai viska :)

Neprisijungęs storkas

• Naujokas
  • *
  • Įrašai: 39
  • Jonava TM RALLY LAUKT NEGALI
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2011-05-16 09:35 »
Prieš pora savaičių pats garaže dėjau xenonus,tai man jokiu nepatogumu nesukėlė vietos stygius ir tikrai apie buferio nuėmimą net minčių nebuvo.Tik kaip jau sakė vairuotojo pusėj mažoka vietos,bet aš atjungiau du chamutus ir išėmiau oro srauto matuokle ir rankom vietos pakankamai buvo.Viska atlikau neskubėdamas per keturias valandas (prie kiekvieno blokelio dėjau dar rėles,kad sugertus srovės šuolius).Kita diena dar įdėjau į gabaritus naujas lemputes (melsvas) tai jau viskas buvo surinkta ir pakeičiau be jokiu problemų.
AR-166   99m.    2,4 jtd
AR-147   01m.    1,6

Neprisijungęs Urvinis

« Atsakymas #13 Įrašytas: 2011-05-20 14:40 »
na nezinau kaippas kitus pas mane tie ksenonu laidas pagrindis kur jau lizdas yra toks trumpas tai sunku ten truputi prieit

Neprisijungęs melax

• Jaunuolis
  • **
  • Įrašai: 140
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2011-05-22 17:52 »
Buferis juk nuimamas, kad butu galima lempa isimti. Tai ar patogiai dirbt prie stalo ar lauzit rankas ir netycia ka nors dar nulauzt, tai cia jau skonio reikalas. O kur nėra orginaliu xenonu tai tos vietos det ka nori ten pakankamai.
Alfa Romeo 166 2,4 JTD '02-12-30 110 KW

Neprisijungęs Urvinis

« Atsakymas #15 Įrašytas: 2011-05-22 19:28 »
tai vat sakau kai originalus ksenonai tai ten vietos neperdaugiausia bet viskas imanoma ir nerikia viso priekio ardyti :)