Na pas mane ta pati situacija,ta lemputė reaguoja tik į vairuotojo sėdine,o į keleivio tai net ir nežinau kad turi reaguoti .Pas mane AIRBAG lemputė dega skydelyje,tai patikrino ir pasakė kad tas daviklis po keleivio sėdine yra nudvėsęs.
Yra pirkti apgavikai, po 40lt, o prijungmas - atjungi po sedine turio daviklio fiske ir ja ikisi i apgavika - viskas, beda isspresta ir airbag veikia ir nebedega jokia lempute, kitas sprendimo budas - prisijungi ant kompo ir tiesiog airbag sistemoje nuzymi varnele kad kompa nebetikrintu turio daviklio (bent jau vokiskose auto tai pasidaro lengvai). Jei nenorit nei vieno nei kito daryti - tai pirka issiardykite sedyne, pazekite kas per beda ten, gal tik koks laidelis nusilankste ar pan. Man buvo BMW ta pati beda - nusipirkau nauja davikli, suplojau pinigu apvaliai, isardziau sedine, o ten daviklis viskas gerai, tiesiog biski pasiglamzius medziaga ir jis susiliete buvo - problema buvo kad gamintojas ant permazai vietu ji priklijavo ir viskas, bet kadangi turejau nauja tai idejau ir priklijavu su dvipuse juostele labai tvirtai. Bet kad nuimti ta medziaga nuo sedines teko pavargti, reikejo spec. replius tokias spyruokles nukabineti ir pan., o dar daugiau buvo vargo jas uzdedant, zodziu - sekmes ardant jei taip sugalvosi.